Horoskop: To je praznično ličenje, ki ustreza vašemu astrološkemu znamenju

praznično ličenje

December je tukaj in to pomeni, da se bomo v tem prazničnem mesecu tudi malce bolj ličili. Zato je to tudi pravi čas, ko lahko preizkusimo kaj bolj drznega. In da ne boste iskali predlogov, kako se naličiti, je pred vami horoskop ličenja. Poiščite svoje astrološko znamenje in si poglejte, katero praznično ličenje je pravo za vas.

STRELEC

Uporniško-glamurozno

Strelci so znani po njihovem pustolovskem duhu. Ste ekstrovert in optimist, obenem pa ste malce uporniški. Zato pri izbiri večernega ličenja vedno izberete takšnega, kakšne volje ste in se ne ozirate na trende. Ta glamurozni videz je povsem prazničen, vendar mu temno rdeče ustnice, s črno barvico obrobljene oči ter rjavo senčilo dajo malce osvežitve.

Zvezdnice strelke: Miley Cyrus, Zoe Kravitz, Britney Spears, Taylor Swift

KOZOROG

Granatne ustnice

Kozorogi obožujejo klasiko. Všeč vam je tradicionalno, s kančkom vašega pečata. Ustnice v barvi kristala granata so tudi poklon vašemu rojstnemu kamnu (če ste rojeni januarja). Pomembno je, da takšno barvo ustnic kombinirate k sijoči polti. Oči pa poudarite le z nežnim senčilom in maskaro.

Zvezdnice kozoroginje: Michelle Obama, Dolly Parton, Kate Moss, Kate Middleton

VODNAR

Vijolične oči

Vodnarji so odprti, ustvarjalni ter imajo veliko domišljije. Ker tudi ličila odražajo vašo osebnost, nikoli ne boste dovolili, da jih narekujejo trendi. Vijolične zadimljene oči klasiko povzdignejo na novo raven, prav tako pa je ta barva odraz vašega rojstnega kamna ametista (če ste rojeni februarja). Praznično ličenje zaključite s sijočim rdečilom za ustnice v nežnem odtenku.

Zvezdnice vodnarke: Alicia Keys, Shakira, Kerry Washington

RIBI

Ledeni poudarki

Ribe so pozorne, nežne in znajo poskrbeti za druge. Prav tako so zadnje vodno znamenje. Pristajajo vam različne barve, še posebej pa nežni odtenki ledeno modre in srebrne. Za večerni videz ustvarite zadimljene oči z dodatkom ledeno modrega senčila, ustnice pa naličite z nežnim bleščilom.

Zvezdnice ribe: Rihanna, Drew Barrymore, Emily Blunt, Rebel Wilson

OVEN

Vroče ustnice

Ovni so živahni in odkriti, obenem pa so znani po svoji toplini. Imate dovolj samozavesti za bolj drzno ličenje, obenem pa ne želite za to porabiti ogromno časa. Zato so za vas najboljša izbira močno poudarjene ustnice in minimalistično ličenje oči. Gre za zelo močan videz, ki je obenem zelo šik.

Zvezdnice ovni: Lady Gaga, Reese Witherspoon, Mariah Carey, Celine Dion, Kristen Stewart

BIK

Bronast lesk

Ste bitje udobja. Prav tako ste radi odvisni od drugih ter ste ljubeči, čeprav želite, da so stvari po vaše. V življenju imate radi lepe stvari, prav tako pa radi zasijete. Tokrat lahko sijaj vključite v ličenje oči, in sicer uporabite bronaste bleščice in črno črtalo za veke. Preostalo ličenje naj bo minimalistično.

Zvezdnice biki: Adele, Gigi Hadid, Jessica Alba, Cher, Janet Jackson

DVOJČKA

Zvezde na očeh

Dvojčki so znani po svoji zvedavosti. Radi raziskujete, ličenja pa ne jemljete preveč resno. Prav tako ste pripravljeni razmišljati izven okvirjev, zato vas velikokrat navdihnejo vzorci, teksture in oblike okoli vas. Za decembrsko praznično ličenje lahko poskusite tudi nalepke v obliki zvezdic, ki jih namestite direktno nad trepalnicami.

Zvezdnice dvojčki: Angelina Jolie, Natalie Portman, Venus Williams

RAK

Bleščice in sijaj

Raki so prijazni, čutni in empatični. Radi imajo vse lepo, zato bo ta sijoč make-up povsem za vas. Oči poudarite z zlatim senčilom ter črtalom za veke. Na ustnicah uporabite bleščilo, ki vsebuje bleščice. Lica pa poudarite z bronzerjem.

Zvezdnice raki: Margot Robbie, Ariana Grande, Meryl Streep, Selena Gomez

LEV

XXL lesk

Ste središče in duša zabave, zato se spodobi, da tudi z ličili dosežete nekaj drame, ki bo pritegnila veliko pozornosti. XXL bleščice in XXL trepalnice – saj nič ne kriči ‘božič’ bolj kot zares sijoče, lesketajoče se oči.

Zvezdnice levinje: Jennifer Lopez, Rose Byrne, Sandra Bullock, Meghan Markle, Halle Berry

DEVICA

Črtalo v barvi safirja

Device so perfekcionisti – in ne zato, ker bi želeli vsem ustreči, temveč zato, ker si postavite visoke standarde. Ta modro-vijolično črtalo z bleščicami bo lepo poudarilo vaše oči in ličenje naredilo posebno. Dodajte mu še črno črtalo za oči ter nude ustnice in vaš videz bo popoln.

Zvezdnice device: Beyonce, Blake Lively, Cameron Diaz, Zendaya

TEHTNICA

Romantično rdeča

Tehtnice so očarljive, diplomatske in taktične, zato jim bo pristajalo sproščeno, vendar še vseeno romantično ličenje. Te vinsko rdeče ustnice in poudarjene trepalnice so sofisticiran in seksi način, kako se naličiti za večerno zabavo.

Zvezdnice tehtnice: Serena Williams, Bella Hadid, Kim Kardashian, Gwen Stefani, Hilary Duff

ŠKORPIJON

Nežno zadimljeno

Škorpijoni so strastni in skrivnostni. Na zunaj morda delujete nedostopni, vendar prijatelji vedo, kako ljubeči in zvesti ste. Pri ličenju se odločite za videz, ki je močan, obenem pa nežen. Predlagamo vam zadimljene oči s kančkom bleščic in nude ustnice.

Zvezdnice škorpijoni: Kendall Jenner, Emma Stone, Anne Hathaway, Rachel McAdams

 

Nasveti vizažistov, kako pravilno in na preprost način nanesti črtalo za veke

Foto: Mikhail Spaskov / Getty Images Plus via Getty Images