Horoskop: Večerno ličenje glede na vaše astrološko znamenje

večerno ličenje

Ker se bliža valentinovo, je pred vami valentinov horoskop, toda ne na temo ljubezni, temveč na temo ličenja. Poglejte, kakšno večerno ličenje je idealno glede na vaše astrološko znamenje. (Horoskop za mesec februar in … v zraku je ljubezen!)

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Bronaste oči s kančkom ametista

Ličila so priložnost, da izrazite sebe in svoje razpoloženje, zato vsi vemo, da vaše ličenje ne bo dolgočasno. Navdih lahko najdete v vašem rojstnem kamnu ametistu – vijoličen odtenek zmešajte z bronastim in dobili boste čudovito barvo za zadimljene oči.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Nežno zeleno črtalo

Ribe ste čustvene, predane in prijazne, zato potrebujete tudi nežen make-up. Svetlo zeleno črtalo za veke vam bo dalo malce drugačen videz, kljub temu pa bo še vseeno videti klasičen.

Oven (21. marec – 19. april)

Zaljubljene ustnice

Ovni ste polni energije ter pravi raziskovalci. Vaše znamenje je strasten ogenj, zato bo rdeče rdečilo za ustnice popolna izbira. Oči naličite le s črnim črtalom in maskaro – videti boste popolno. (Nasveti vizažistov, kako pravilno in na preprost način nanesti črtalo za veke)

Bik (20. april – 20. maj)

Poudarjene trepalnice

Ste prijazni, predani in radi odvisni tudi od drugih. Prav tako ste v koraku s trendi, obenem pa točno veste, kaj vam pristaja. Zato se velikokrat držite tudi klasike. Poskusite poudarjene trepalnice in nežno roza rdečilo za ustnice.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Črtalo v barvi modrine neba

Dvojčki ste razposajeni, družabni in inteligentni. Radi raziskujete, zato tudi ličil ne jemljete preveč resno. Poskusite s črtalom v barvi modrine neba, ki je obenem posebna in zabavna.

Rak (21. junij – 22. julij)

Marelica & zlato

Ste ljubeči, razumevajoči … pravzaprav ste kot dekle iz soseščine. Poskusite s kombinacijo zlatega črtala za veke in mareličnega rdečila za ustnice – obe barvi lepo ustrezata vaši osebnosti.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Francoski poljub

Levinje ste središče zabave, zato boste morale izbrati nekaj, kar bo pritegnilo pozornost. Rdeče ustnice so zapeljive in drzne – z njimi nikakor ne boste zgrešili.

Devica (23. avgust – 22. september)

Klasična bronasta

Device ste perfekcionistke in se počutite najbolje, ko je vse v najlepšem redu. Za vas bodo najboljša izbira popolna polt, lepo urejene obrvi in nežno zadimljene oči ter nude ustnice.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Magična roza

Tehtnice ste sofisticirane, diplomatske in taktične, zato vam ustreza romantičen make-up, ki je obenem močan. Poskusite roza-rubinasto senčilo za veke in poudarjene trepalnice.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Zapeljiva rdeča

Škorpijoni ste kompleksna bitja. Na zunaj ste videti močni, na znotraj pa ste povsem nežni. Zato za ličenje izberite temno rdeče rdečilo, ki ga kombinirajte z nežno poudarjenimi očmi.

Strelec (22. november – 21. december)

Kraljevo modra

Strelci ste znani po svoji svobodni naravi. Ste ekstroverti in optimisti, obenem pa ste malce uporniške duše. To se izraža tudi pri vašem ličenju, saj nikoli ne sledite množici. Mačje oči, ki so uokvirjene s kraljevo modrim senčilom, bodo prava izbira.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Klasika na očeh in ustnicah

Kozoroginje obožujete klasičen videz in se vedno raje odločite za tradicionalne stvari, ki jim rade dodate svoj pečat. Poskusite z zelo zavihano črno črto na vekah ter mat rdečimi ustnicami. Popolna kombinacija! (Ta tehnika ličenja mačjih oči je prevladovala na letošnji podelitvi nagrad Brit Awards)

 

Foto: instagram/jourdansloane