Igralka Dakota Johnson je z roza zadimljenimi očmi postavila nov pomladni trend

dakota johnson

Tako kot so vedno v modi rdeče ustnice, so tudi vedno v modi zadimljene oči. Toda tokrat na malce drugačen način. Dakota Johnson je namreč z roza zadimljenimi očmi postavila nov pomladni trend, ki je prav osvežujoč.

Kaj imajo skupnega Hailey Bieber, Bella Hadid in Kendall Jenner? Vse obožujejo naraven in čist make-up, zato velikokrat posežejo po mareličnih in roza odtenkih. Pomladni trend, ki ga je pričela Dakota Johnson, pa je nekaj, kar moramo vse preizkusiti. Gre za zadimljene oči, vendar v manj dramatičnem, temveč v bolj romantičnem slogu. Namesto črnega, sivega ali modrega senčila, tokrat uporabite roza odtenke, črtalo za veke in maskaro. (Make-up v barvi breskve bo največji trend leta 2022)

S takšnim pomladnim ličenjem je Dakota Johnson privabljala poglede na zabavi Vanity Fair, ki se je odvijala po podelitvi oskarjev.

Tudi druge zvezdnice, kot so Selena Gomez, Lily James in Phoebe Dynevor je ta trend popolnoma navdušil, zato boste tudi pri njih dobili nekaj navdiha za vaše naslednje ličenje …

Nasvet: Če je vaša polt izredno svetla, potem raje izberite bolj hladne odtenke pastelno roza in marelične. Če pa je vaša polt že dobila nekaj sončnih žarkov ali je naravno temnejša, potem lahko izbirate med temnejšimi roza odtenki.

 

Nasveti vizažistov, kako pravilno in na preprost način nanesti črtalo za veke

Foto: Frazer Harrison / Staff / Getty Images Entertainment