Jamie Lee Curtis je povsem proti plastičnim operacijam

jamie lee curtis

Vseeno, o kateri temi je govora, ima igralka Jamie Lee Curtis o njej vedno svoje mnenje, ki ga brez težav pove javno. Njene zadnje opazke pa letijo na plastične operacije.

V enem izmed zadnjih intervjujev je 62-letna igralka Jamie Lee Curtis spregovorila o plastičnih operacijah in trendi kozmetičnih posegih. „Trenutni trendi botoksa, polnil in raznih lepotnih posegov ter obsesija s filtri na družbenih omrežjih bodo izbrisali celotne generacije lepote. Ko se enkrat odločiš za poseg na obrazu, ki ga le-ta spremeni, ga ne moreš več dobiti nazaj.“

Igralka pa vse to govori iz lastnih izkušenj, saj ni skrivnost, da je imela že nekaj posegov. „Imela sem liposukcijo in v obraz sem si dala vbrizgati nekaj botoksa. In veste kaj? Nič od tega ne deluje. Vse skupaj je zavajanje in jaz sem živi primer,“ je leta 2002 povedala v enem izmed intervjujev. Curtisova z javnostjo še naprej deli svoje neodobravanje plastičnih operacij, medtem ko imajo druge zvezdnice drugačno mnenje. Kaley Cuoco, Jillian Michaels in Betty White so pozitivno opisale vse posege, ki so jih imele. Veliko zvezdnic, med njimi tudi Courteney Cox, pa je imelo plastične operacije, a so se nato odločile za ‘obraten’ poseg v smislu, da so želele svoj obraz nazaj.

Curtisova je tudi priznala, da so jo opazke, da ima velike podočnjake in zabuhle oči, pripeljale do tega, da se je že v svojih dvajsetih odločila za plastične operacije, kar pa je sprožilo 10-letno odvisnost od protibolečinskih zdravil. Na srečo teh težav nima že 20 let. „Rada bi, da me mlado dekle pogleda, vidi moje sive lase in gube ter reče ‘To je lepo, to si ti’. In s svojim sporočilom lahko igralka na marsikoga vpliva pozitivno.

Kaj je skrivnost sijoče kože Kate Middleton?

Foto: instagram/curtisleejamie