Kaj je skrivnost sijoče kože Kate Middleton?

kate middleton

Kate Middleton oziroma uradno Catherine, vojvodinja Cambriška, je na londonski premieri Bondovega filma Ni čas za smrt vse prisotne navdušila s svojo pojavo.

Kate Middleton se je premiere filma, ki se je odvijala v dvorani Royal Albert Hall, udeležila s svojim možem princem Williamom ter princem Charlesom in Camillo. Kate je na rdeči preprogi nosila naravnost čudovito zlato obleko oblikovalke Jenny Packhman, ki je navdušila vse prisotne. Dodala ji je še salonarje znamke Aquazurra ter zlate uhane, ki so lepo zaokrožili videz. Lase je imela spete, pri ličenju pa se je odločila za bolj naraven videz, ki je značilen zanjo.

Skrivnost sijoče kože

Nismo pa si mogli pomagati, da se ne bi spraševali, kaj je skrivnost njene tako lepo sijoče kože. Že pred časom so poročali, da je vojvodinja navdušena nad organskim šipkovim oljem – gre za olje, ki vsebuje številne maščobne kisline ter koži zagotavlja vlago in sijoč videz. Leta 2017 je vir razkril, da Kate v svoji negovalni rutini vsak dan uporablja organsko šipkovo olje, saj obožuje učinek, ki ga naredi na njeni koži. Po poročanjih ga obožuje tudi njena mama Carole.

Zakaj šipkovo olje?

Ker deluje zelo vlažilno in vsebuje kar 80 odstotkov maščobnih kislin (omega-6 in omega-9), zato v trenutku navlaži dehidrirano kožo ter jo naredi mehko in gladko. Prav tako deluje proti staranju in se bori proti prostim radikalom. Vsebuje vitamin A, ki je ključen vitamin v boju proti staranju in pripomore k zmanjševanju gubic ter proizvajanju novih celic. Šipkovo olje kožo ščiti tudi pred zunanjimi dejavniki, kot so UV žarki, izspotavljenost modri svetlobi ter onesnaženje. Vsebuje tudi ogromno antioksidantov, ki se bojujejo proti oksidativnemu stresu in poškodbam ter zagotavljajo dodatno pregrado na koži. Zato je šipkovo olje pametno vključiti tudi v vašo negovalno rutino.

 

Novi James Bond 007: Ni čas za smrt svetovno premiero že dočakal v Londonu

Foto: instagram/_kate_middleton_royal