Jennifer Lopez je nosila čudovito manikiro, ki bo poročni trend tega leta

poročni trend

Če se letos poročite in iščete navdih za manikiro, potem je morda manikira, ki jo je nosila Jennifer Lopez, točno tisto, kar iščete. Z njo je namreč postavila poročni trend tega leta.

Jennifer Lopez je ena tistih zvezdnic, za katere lahko rečemo, da postavljajo trende. Če v določenem trenutku nosi drzne neonske odtenke in ekstravagantna oblačila, lahko že v naslednjem z nežnimi odtenki z nekaj bleščicami pokaže svojo romantično plat. Tako je bilo tudi pred kratkim, ko je pokazala svoje popolne nohte, ki so pravi poročni navdih. Pravzaprav lahko rečemo, da je z njimi postavila kar poročni trend tega leta. Ustvaril jih je Tom Bachik, ki je znan po tem, da mu svoje nohte zaupajo številne zvezdnice.

Res je, da se na poročni dan vrti vse okoli poročne obleke, vendar so prav tako pomembni tudi ostali detajli. Od pričeske, ličenja ter vse do nohtov. Tako nalakirani nohti, kot jih je imela Jennifer Lopez, nežno zaokrožijo celoten videz in so odlična izbira za poroko.

Kako ustvariti takšne nohte?

Tom Bachik je najprej uporabil mlečno osnovo, nato pa nanesel zlate bleščice, ki so bolj skoncentrirane na konicah nohtov in vedno manj proti koreninam. Gre pravzaprav za neke vrste ombré manikiro. Za konec je vse skupaj utrdil s prozornim nadlakom. Oblika nohtov je klasična mandljeva, ki deluje zelo elegantno.

 

 

Jennifer Lopez je razkrila svojo jutranjo lepotno rutino

Foto: Frazer Harrison / Staff / Getty Images Entertainment