Kako Kate Beckinsale skrbi za svojo kožo, da je videti tako dobro?

kate beckinsale

Igralka Kate Beckinsale je najbolj znana po svojih vlogah v filmih Pearl Harbor, Serendepity in Underworld. 47-letna igralka pa je znana tudi po svojem videzu, saj sta njena koža in postava zelo mladostni. Na srečo je Kate s svetom delila tudi nekaj svojih nasvetov za nego kože, zato poglejmo, kakšne izdelke in tretmaje uporablja.

Njena lepotna rutina je preprosta, vendar je pri njej zelo vestna

Kate Beckinsale je že od nekdaj obsedena z nego svojega telesa. Zelo vestno se drži svoje rutine, sama pa pravi, da je njen recept za lepo kožo in telo: „Veselje, svoboda in dobra vlažilna krema.“ Prav tako redno obiskuje kozmetičarko oziroma kozmetičarka obišče njo vsaka dva meseca kar na njenem domu. Takrat opravita microneedling, terapijo z rdečo lučko in dermoabrazijo oziroma diamantni piling.

Verjame v moč vlaženja kože

Ena od ključnih zadev, ko pride do nege njene kože, je zagotovo vlaženje. Sama je mnenja, da ko je obraz navlažen, ima v sebi več življenja in je videti, kot da bi ga nahranili. Po prej omenjenih tretmajih kozmetičarka nanese še izdatno količino hialuronske kisline, s katero je Kate naravnost obsedena. Hialuronsko kislino ji z dolgo masažo nato vmasira v obraz.

Ni je strah eksperimentirati

Preizkuša tudi nove lepotne tretmaje, ki prihajajo na tržišče in načine, kako polepšati in pomladiti kožo. In predvsem, kako jo navlažiti, saj je mnenja, da je to ključ in osnova, če želimo imeti lepo kožo. Če pogledamo njo, res lahko rečemo, da je temu tako in da deluje.

Poglejte tudi osupljivo, trajnostno zasnovano hiši Ashtona Kutcherja in Mile Kunis.

Foto: instagram/katebeckinsale