Ličenje na plus 40 °C: Štirje izdelki, ki lahko zamenjajo puder

zamenjajo puder

V najbolj vročih dneh nam je še puder odveč, saj se na plus 40 °C vse topi, še posebej ličila. V takšnih primerih je najbolje izbrati izdelke, ki lahko zamenjajo puder. Vsekakor morajo biti lahkotni, kljub temu pa je pomembno, da prekrijejo nepravilnosti.

Na srečo je na voljo kar nekaj izdelkov, ki lahko zamenjajo puder in obenem prekrijejo nepravilnosti ter izenačijo ten kože.

Zamenjava št. 1: Obarvana krema

Obarvana krema je v tem primeru odlična izbira, saj je veliko bolj lahkotna od pudra. Pomagala vam bo izenačiti ten, prekriti rdečico in podočnjake, obenem pa bo kožo vlažila in ji dala lesk.

Nasvet: Izberite takšno kremo, ki vsebuje zaščitni faktor.

Zamenjava št. 2: Primer z mat učinkom

Mat primerji so odlična izbira za ženske, ki imajo razširjene pore in mastno kožo. Ta izdelek po izenačil ten in ga matiral, tako da se v vročini ne boste svetili kot disko krogla.

Nasvet: Poiščite primer s sestavinami, ki bodo zmanjševale izločanje sebuma ter ožile pore.

Zamenjava št. 3: Korektor

Če imate temne podočnjake ali mozoljčke, boste za njihovo prekrivanje potrebovali nekaj ‘močnejšega’ kot sta primer in obarvana krema. Rešitev je korektor, ki naj bo le za odtenek svetlejši od vaše kože. Tako boste lahko prekrili pomanjkljivosti in poenotili ten.

Nasvet: Izberite korektor, ki je kremast. S korektorji v stiku je namreč težje doseči neopazno prekrivanje.

Zamenjava št. 4: Osvetljevalec

Če je vaša koža popolna, vašemu obrazu pa manjka le nekaj barve in leska, je najboljša rešitev osvetljevalec. Nanesite ga na ličnice, nad obrvmi ter nad zgornjo ustnico ter ga dobro zabrišite, da se spoji s kožo. Malce ga lahko nanesete tudi v notranje kotičke oči.

Nasvet: Osvetljevalca ne uporabljajte, če imate mastno kožo.

 

To so najboljše tekoče podlage za suho kožo, s katerimi lahko dosežete sijoč videz

Foto: AntonioGuillem /  Getty Images Plus via Getty Images; povzeto po lepotaizdravlje.rs