Maskara za 4 €, ki je po mnenju TikTok uporabnic najboljša

Maskara za 4 €

Formula te maskare že po enem nanosu ustvari videz umetnih trepalnic, zato je obnorela ženske po vsem svetu. Maskara za 4 € je po mnenju TikTok uporabnic najboljša na tržišču.

Vse ženske vemo, kako težko je najti dobro maskaro in ko jo najdemo, seveda moramo o tem povedati vsem prijateljicam. In kot je v zadnjem času v navadi, da se TikTok trendi širijo s svetlobno hitrostjo, se je ta maskara znašla tudi na tem omrežju. Govorimo o Essence Lash Princess False Lash Effect maskari, ki je postala najljubša maskara uporabnic aplikacije, kjer se objavljajo in delijo posnetki. Prav tako imamo podatek, da je enakega mnenja več kot 89.000 kupcev trgovskega giganta Amazon.

essence false lash

Essence ima na tržišču linijo Lash Princess maskar, v kateri najdete pet maskar, najbolj pa izstopa False Lash Effect maskara. Na posnetku je uporabnica demonstrirala, kakšna je razlika pred in po nanosu te maskare. In razlika je neverjetna. Presodite sami.

@shelbybmorris

Another lash video ? #lashprincess #essence #mascara #lashes

♬ Memories (feat. Kid Cudi) – David Guetta

Krtačka maskare je narejena tako, da s preprostim potegom trepalnicam doda volumen in dolžino, prav tako pa zajame čisto vsako trepalnico. Kupci so povedali tudi, da trepalnic ne zlepi in da se čez dan ne razmaže. (S tem enostavnim trikom svoji najljubši maskari podaljšajte rok trajanja)

@beatricegherardini

E tu quale preferisci ? ? lash princess VERDE?oppure lash princess VIOLA ?? #makeup #makeuptutorial #makeupartist #makeuphacks#mascara #lashprincess #makeupproducts #beauty #prodottimakeup #beautytips #beautyhacks #makeuptips #makeuphacks

♬ dance(256762) – TimTaj

@rabia.sikander

Trying @scortezzbeauty backcombing mascara routine. Do you see a difference? #mascarahacks #mascara #mascararoutine #beautyhacks #thicklashes #biglashes #mascarareview #lashestutorial #lashtutorial #essencelashprincess #lashprincess #makeuproutine #viralhack #beautyhacks #viralmakeup

♬ Betty (Get Money) – Yung Gravy

Maskara za 4 € (3,59 €, če smo povsem natančni) je vsekakor vredna testiranja. Morda pa bo postala tudi vaša nova najljubša maskara. Poleg tega ni testirana na živalih in je veganska. Prav tako ne vsebuje parabenov, olj, alkohola in parfumov.

 

To črtalo za oči bo trend letošnje zime, zato ga nujno potrebujete

Foto: cyano66 / Getty Images Plus via Getty Images, PR