Med umivanjem las prenehajte delati to napako …

med umivanjem las

Umivanje las je nekaj najbolj preprostega, kajne? Temu je že res tako, ampak čisto vse med umivanjem las delamo eno napako. Ko boste preizkusili ta nasvet, boste opazili neverjetno razliko in vaši lasje bodo čisti, mehki in kot iz salona.

Ste začudeni, če vam povemo, da je med umivanjem las ključen en korak, ki ga vse izpustimo? Frizerka Felicity Nicole je na svoji platformi s svojim sledilci delila nekaj misli in nasvetov na to temo in odziv je bil neverjeten. Berite naprej …

„Opazila sem, da večina ljudi tega ne ve, zato imam za vas frizerski nasvet dneva. Ko si umivate lase, si jih morate 2-krat našamponirati. Prvo šamponiranje bo iz lasišča odstranilo maščobe in izdelke, ki ste jih nanesli, drugo šamponiranje pa bo dejansko naredilo to, kar piše na šamponu, ki ste ga izbrali. Pomembno je tudi, da šampon nanesete le na lasišče. Ko boste lase polili z vodo, bo dosegel tudi konice las. Nato nanesite balzam, vendar le do polovice dolžine las in na konice. Zatem uporabite prste ali glavnik s širokimi zobmi ter lase razčešite, da se ne bodo zavozlali. Zadnji nasvet: lase si umivajte 2-3-krat tedensko, saj lahko bolj pogosto umivanje naredi več škode,“ je dejala.

Komentarji pod zapisom so se kar vrstili, ko so sledilke preizkusile njene nasvete za umivanje las. Niso mogle verjeti, kakšno razliko naredi dvojno šamponiranje. Njihovi lasje so bili mehki, sijoči in oprani kot v frizerskem salonu. Poskusite tudi vi.

Kako z malo truda do lepih las

Foto: Igor Vershinsky / iStock / Getty Images Plus via Getty Images