Nekaj navdihujočih selfie-jev zvezdnic brez ličil – od J.Lo, Adele, Lady Gaga …

selfie-jev zvezdnic brez ličil

Všeč nam je, da se tudi vedno popolno urejene zvezdnice kdaj javnosti pokažejo brez ličil in to s ponosom objavijo na svojih družbenih omrežjih. Pred vami je nekaj navdihujočih selfie-jev zvezdnic brez ličil.

Ko vidimo, da se določena zvezdnica (katere vsak korak obsoja in sledi na milijone ljudi) pokaže brez ličil, je pravzaprav zelo vzpodbudno. Navsezadnje gre za pravo osvežitev, saj smo sicer navajeni njihovega popolnega make-upa ali uporabe filtrov na družbenih omrežjih.

Lady Gaga je svojim sledilcem na Instagramu pokazala sliko svojega obraza brez ličil povsem od blizu in moramo reči, da je zares lepa na njej.

Podobno je ob svojem 33. rojstnem dnevu tudi Adele svoje oboževalce razveselila s čudovito črno-belo sliko. Zraven je pripisala ‘Thirty Free’, s tem pa nakazala, da je sprejela svojo naravno lepoto in se s tem počuti zelo svobodno.

Potem je tukaj Jennifer Lopez, ki je na Instagramu objavila kar nekaj slik praznovanja svojega 52. rojstnega dne ob boku Bena Afflecka in svojih otrok.

Vsekakor se zavedamo, da imajo te zvezdnice dostop do najboljših dermatologov, kozmetičark in raznih plastičnih kirurgov ter uporabljajo najboljše negovalne izdelke. Obenem pa nam lahko te slike služijo kot opomnik, da je naša naravna koža nekaj, kar moramo slaviti in vzljubiti tudi vse nepravilnosti na njej.

V galeriji si oglejte še ostale zvezdniške selfie-je brez ličil …

Jennifer Aniston je delila svoje najboljše pričeske – katera je vaša najljubša?

 

Foto: Instagram