Poletne pričeske, ki so najboljša izbira v vročih dneh

poletne pričeske

Da bi pri 30 stopinjah stali pred ogledalom in si z raznimi pripomočki urejali pričesko? Ne, hvala. Mi imamo za vas nekaj idej, s katerimi boste prihranili čas, vam ne bo vroče, poletne pričeske pa bodo vseeno videti odlično.

Francoska kita

Vrnila se je klasična francoska kita, s katero boste vse lase spravili z obraza in jih speli na zatilju. Razlogi, zakaj bi se odločili za to pričesko, so preprosti: ker je videti super, ker je popolna za vroče poletne dni in ker je ni težko narediti.

Figa

Figa je poletna stalnica, saj so lasje speti stran od vratu, obenem pa jo naredite 1, 2, 3. Najprej lase spnite v visok čop, nato pa z večjo gumico lase zavijte v figo. Nasvet: Če boste lase prej malce navlažili, boste dobili čudovite valovite kodre. Lahko pa si naredite le ‘polovično figo’, ki jo spnete iz vrhnjih pramenov las.

Čop

Zakaj nam je čop tako všeč? Ker ga hitro naredimo in ker ga lahko stiliramo na različne načine. Lahko ustvarite t. i. ‘bubble tail’. Pri tem morate uporabiti več gumic, ki jih zavežete po celotni dolžini čopa, nato pa lase na vsaki strani malce povlečete navzven.

Ribja kost

Ribja kost je pričeska, ki vedno pritegne poglede – vseeno ali jo imate narejeno le na enem delu las ali so speti vsi lasje. Sicer morate usvojiti tehniko, kako jo narediti, vendar ko vam to uspe, boste želeli le še to pričesko.

 

 

5 slabih navad nege las, ki jih morate to poletje nujno spremeniti

Foto: instagram/@sincerelyjules