Pomladni odtenki lakov za nohte – vključno s presenetljivo barvo te sezone

lakov za nohte

Takoj, ko so se pojavili prvi toplejši, sončni dnevi, smo začeli pogledovati proti bolj živahnim barvam – tako pri izbiri oblačil, kot pri izbiri lakov za nohte. Mi pa smo preverili, kakšne barve bodo na nohtih kraljevale to pomlad.

To pomlad bo še vedno v trendu barvita francoska manikira – sploh v kombinaciji podobnih odtenkov, s katerimi boste dosegli monokromatski videz. Tudi barvit ombre je tehnika, s katero lahko popestrite svoje nohte. Nas pa čaka tudi nekaj ne tako tradicionalnih odtenkov pomladi, kot so rjavi (karamela, cimet in čokolada) ter zemeljski odtenki zelene.

Seveda še vedno v ospredju ostajajo pasteli, prav tako pa ne boste zgrešili z živahno fuksijo. Če pa ste bolj za temne barve, ki ste jih nosili tudi pozimi, so tukaj še sivi in temno modri odtenki.

Pred vami so odtenki lakov za nohte, ki bodo v ospredju to pomlad:

1. Rumeno-zelena

Ni rumena in niti ni preveč zelena, je nekaj vmes, zato je tako popolna. Gre za pastelni odtenek, ki je nadgradnja zelenega trenda iz prejšnje sezone. Morda pa si jo omislite pri naslednjem obisku manikerke? Ali s takšnim lakom dopolnite svojo kozmetično poličko.

2. Pastelno lila

Pastelno lila je odtenek, ki ga to pomlad enostavno morate nositi. Manikerji predvidevajo, da bo velik trend, ki se bo nadaljeval tudi v poletje 2022. Lila odtenku lahko dodate tudi nekaj bleščic.

3. Kraljevsko modra

S to barvo nikakor ne boste zgrešili. Pravzaprav jo lahko nosite vse leto, odlično pa se poda tudi na nohte na nogah. Prav tako se lepo sklada z vsemi barvami polti.

4. Rdeča s kančkom sončnega zahoda

Strokovnjaki to pomlad napovedujejo veliki povratek živahnih rdečih odtenkov. Tokrat ne govorimo o rožnati različici rdeče, temveč o oranžni različici, ki jo nanesite na ovalno oblikovane nohte – kar je še en trend leta 2022.

5. Kremna čokolada

To je odtenek, ki nas je to pomlad nekako presenetil. In to v pozitivnem smislu. Izbirate lahko med čokoladnimi in kavnimi odtenki, tukaj pa so tudi karamelni in cimetovi odtenki.

6. Zelena na 101 način

Tudi zelena bo barva te pomladi. Predvsem bodo v ospredju zemeljski odtenki zelene, vsekakor pa se bo nadaljeval tudi trend živahne zelene, ki smo ga lahko pozimi videli na oblačilih in ličilih. Izbirate lahko tudi nežne pastelne odtenke zelene.

7. Živahna fuksija

Fuksija je odtenek, ki bo svojo popularnost nadaljeval tudi v poletje 2022. Z njim boste dosegli popolno prekrivnost nohta in je odtenek, ki kar kliče po toplih dneh.

8. Oblika lune

Za vse, ki se radi poigrate z raznimi oblikami na nohtih, je tukaj popoln trend: oblika lune. To pomeni, da izberete dva odtenka laka za nohte in z enim ob korenu nohta naredite obliko lune – lahko jo obrnete v smeri rasti nohta (kot je prikazano na prvem primeru, ki ga je nosila Blake Lively) ali pa si naredite t.i. obratno francosko manikiro (kot je prikazano na drugem primeru).

 

‘Komaj opazni’ laki za nohte so odlična izbira za vse minimaliste

Foto: instagram/@opi