Pozimi se ne smemo tuširati z geli za tuširanje, temveč s tem izdelkom

tuširanje

V hladnejših dneh, torej predvsem pozimi, je suha koža še bolj pogosta težava, kar pa se lahko reši s pravilno izbiro izdelka za tuširanje.

Našo kožo pozimi izsuši mraz, prav tako pa kurjava v prostorih. Zato je pomembno, da ji zagotovimo dovolj vlage. To pa lahko storimo tudi s pravilno izbranim izdelkom za tuširanje. Priporočamo vam, da daste gele za tuširanje, ki lahko kožo še dodatno izsušijo, za nekaj časa na stran in si omislite to odlično zamenjavo.

Navlažena koža

Vsi vemo, da se moramo pozimi tuširati z mlačno vodo in da naj bo čas pod tušem čim krajši, da ne bi poškodovali zaščitnega sloja kože. In tudi če se tega držimo ter po tuširanju v telo vtremo kremo, se velikokrat zgodi, da je naša koža še vedno suha. Temu pa lahko naredimo konec s povsem preprostim trikom: namesto gela za tuširanje uporabljajte olje. Olje za tuširanje bo koži zagotovilo dovolj vlage, ki jo bo zaklenilo vanjo, saj bo ustvarilo zaščitni sloj.

Po tuširanju pa je še vedno zelo pomembno, da na kožo nanesete dober vlažilni losjon ali hranljivo kremo. Lahko tudi olje za telo. Da bi vlago še dodatno zaklenili v kožo, katerikoli izdelek nanesite na še vlažno kožo.

Pred vami je naš izbor odličnih olj za tuširanje, ki bodo kožo navlažili in jo negovali.

 

Zakaj nekateri lepotni izdelki sčasoma prenehajo delovati?

 

Foto: YakobchucOlena/ Getty Images Plus via Getty Images, PR