‘Redke resice’ so nov trend fru fru pričesk in so tako preproste za vzdrževanje

redke resice

Verjetno ste tudi vi že večkrat pomislili, da bi si pri naslednjem obisku frizerja omislili fru fru, vendar ste si nato hitro premislili, saj se zavedate, koliko dela je potrebnega za vzdrževanje le-tega. Toda, pozor, nov trend, ki prihaja, je preprost za vzdrževanje. Tako imenovane ‘redke resice’ so trend, ki bo dominiral v letu 2022.

Kaj sploh so ‘redke resice’?

Gre za tanke, redke resice sprednjih las, ki padajo na čelo, pri tem pa ga ne prekrijejo popolnoma. Trend prihaja iz Azije, saj je pri njih v modi že nekaj let. V zadnjem času pa je postal zanimiv tudi v Evropi. (Kako vam lahko pričeska po feniranju zdrži dlje kot en dan)

Ali pristojijo vsem?

Pri tej pričeski ne gre toliko za samo obliko obraza, temveč bolj za čelo. Če je vaše čelo daljše, si lahko omislite kakršnokoli dolžino resic, če pa je vaše čelo krajše, frizerji priporočajo, da se raje odločite za mehkejše resice, ki lepo padajo na obraz in vas pomladijo.

Kako jih ustvariti?

Kot pri vsakem striženju sprednjih las je pomembno, da frizer striže suhe lase in ne mokrih. Pri mokrih laseh je težava v tem, da so težji in vas bodo zavedli pri določanju dolžine.

 

Ideje pričesk za mastne lase, ki so tako lepe, da si boste želeli preskočiti še kakšno pranje las

Foto: instagram/yukistylist