S temi 4 odtenki lakov za nohte boste vedno urejeni

odtenki lakov za nohte

Nohte bi morali imeti vedno urejene, saj tudi če imate popolno pričesko in styling, bodo neurejeni nohti uničili celoten videz. S temi 4 odtenki lakov za nohte boste vedno urejeni in so odlična izbira za službo.

Negovane roke in nohti so nekaj nujnega, če želimo, da je naš celoten videz urejen. Poleti moramo tako poskrbeti za nohte na rokah in nogah. Pri tem seveda ne rabite posegati po živahnih odtenkih lakov, če vam le-ti niso všeč. Mi vam predstavljamo 4 odtenke lakov za nohte, s katerimi boste vedno urejeni in so primerni za vse priložnosti.

1. Svetlo roza lak za nohte

Umirjenost, prijaznost, optimizem: to so lastnosti, ki jih izžareva svetlo roza barva. Zato je idealna za nohte, saj lahko učinek pomirjujoče barve velikokrat res izkoristimo pri vsakdanjem delu. Da odtenek ne bo videti preveč dekliški, ne nosite predolgih ali koničastih nohtov, ampak raje krajše in bolj zaobljene.

2. Bež lak za nohte

Bež laki so kot nalašč za tiste, ki ne želijo, da so njihovi nohti v središču pozornosti. Nohti v bež barvi so vedno videti negovani, saj so po odtenku podobni vašemu tenu kože in se preprosto podajo k vsakemu videzu. Hkrati pa ne izstopajo preveč.

3. Nude lak za nohte

Klasična manikira, ki se preprosto prilega vsaki situaciji. Resnično ne morete zgrešiti z rahlo mlečno različico, saj se poda k vsakemu letnemu času, vsakemu tenu kože in vsaki priložnosti. Enako velja tudi tukaj: Če želite poudariti svojo profesionalnost z nude nohti, nohtov ne nosite predolgih. Mimogrede, kraljica Elizabeta sama že desetletja uporablja to različico. Njen najljubši lak je Essie Ballet Slippers.

4. Sivi lak za nohte

Je malce bolj drzna izbira, kljub temu pa še vedno nežna in primerna za vsako priložnost. Ker je eleganten odtenek, je odlična izbira za poslovni videz.

‘Komaj opazni’ laki za nohte so odlična izbira za vse minimalistke

Foto: ollinka / Getty Images Plus via Getty Images