Slavni supermodeli razkrivajo svoja pravila za nego kože

nego kože

Supermodeli so velikokrat velik vzor na lepotni sceni – ko govorimo o ličenju, manikiri ali negi kože. Zato si je dobro zapomniti nekaj njihovih lepotnih trikov za nego kože.

Iščete preverjen recept za nego in obnovitev svoje kože? Niste edini! Po hladnem obdobju leta je lahko vaša koža suha in brez leska, na kar poleg mraza vpliva tudi gretje v prostorih ter pomanjkanje vitamina D. Vendar brez panike, v nadaljevanju vam prinašamo pet receptov za nego kože, ki so nam jih razkrili supermodeli. S pomočjo teh receptov bo vaša koža spet zdrava in sijoča.

Sara Sampaio

Sara je mnenja, da je potrebno za zdravo in sijočo kožo spiti zadostno količino vode ter poskrbeti za kvaliteten spanec. Prav tako redno uporablja serum s hialuronsko kislino ter serum z vitaminom C, kremo pa prilagodi glede na vreme. Če je vreme suho, poseže po kremi, ki je bogata in vlažilna. Če je ozračje vlažno, pa izbere bolj lahkotne formule. Prav tako se redko odloči za piling kože, vsak večer pa obvezno odstrani ličila.

Miranda Kerr

Miranda pravi, da je ključ do lepe kože v doslednosti. Vsak večer odstrani ličila in se drži ustaljene lepotne rutine. Prav tako uporablja izdelke lastne lepotne znamke KORA Organics. Zjutraj velikokrat izvaja gua sha masažo obraza, ki stimulira cirkulacijo, zmanjša zabuhlost in napne kožo. Miranda pa prisega tudi na sok zelene, ki ga vsako jutro spije na prazen želodec. Ta sok deluje protivnetno, pospešuje metabolizem, alkalizira telo, podpira delovanje ledvic ter je poln elektrolitov.

Heidi Klum

Heidi verjame, da k sijoči koži pripomoreta uravnotežena prehrana in pitje zadostne količine vode. »Ste to, kar jeste,« je povedala. Razkrila je tudi, da namesto izdelka za čiščenje kože uporablja gel za dojenčke, saj je mnenja, da je vse, kar je dobro za čiščenje nežne dojenčkove kože, dobro tudi za njeno kožo.

Candice Swanepoel

Tudi Candice prisega na doslednost, pije velike količine vode, redno izvaja piling kože, dobro spi in svoje lepotne izdelke prilagaja vremenu.

Shanina Shaik

Shaninina lepotna formula vključuje odličen izdelek za čiščenje kože, pitje vode, dober spanec ter zdravo prehrano.

Želite lepo kožo? Potem najprej opustite teh 8 slabih navad …

Foto: Amy Sussman / Staff / Getty Images Entertainment; povzeto po lepotaizdravlje.rs