Ste videli barvo, ki vam je zelo všeč in bi si jo želeli na ustnicah? Sedaj je to mogoče z le nekaj kliki

barvo

Da nam bo določen odtenek rdečila za ustnice pristajal, je odvisno od našega tona in podtona polti, barve zob ter številnih drugih vidikov, o katerih sploh ne razmišljamo. Sedaj pa obstaja aplikacija, s katero boste našli popolno barvo za vaše ustnice.

Seveda je najlažje oditi v drogerijo in določeno rdečilo preizkusiti direktno na roki ali na ustnicah. Čeprav se te metode kar izogibamo že zaradi higienskih razlogov, v času Covida pa je to prišlo še toliko bolj do izraza. Pravzaprav pa je naročanje vsega, kar si zaželimo, prek spleta, na nek način prav čarobno, saj sedimo v udobju svojega doma in brez skrbi brskamo po spletu.

In na srečo živimo v svetu, ko lahko prek spleta naročimo zares karkoli – tudi ličila in negovalne izdelke. Tudi odtenek pudra lahko izberemo prek spleta, sedaj pa imamo novo opcijo. Novost prihaja iz kozmetične hiše CHANEL, ki je ustvarila aplikacijo LipScanner. Aplikacija deluje tako, da uporablja edinstveni skener barv, ki vam pomaga pri izbiri rdečila za ustnice, ki pristaja vašemu tonu kože in vašim željam. Če ste na ulici, v trgovini ali pri prijateljici videli barvo, ki si jo želite v obliki rdečila za ustnice, to sedaj lahko tudi dobite. (4 koraki do bolj obstojnega rdečila za ustnice)

Vse, kar morate storiti, je, da fotografirate predmet, na katerem je želeni odtenek, aplikacija pa bo izbrano barvo prepoznala in vam predlagala CHANEL rdečilo za ustnice, ki najbolje odgovarja temu odtenku. V aplikaciji se namreč nahaja več kot 400 odtenkov rdečil za ustnice, zato smo prepričani, da boste našli odtenek, ki vam bo odgovarjal. Pred nakupom pa ga lahko na sebi preizkusite tudi virtualno, da vidite, če vam zares pristaja. Super ideja, kajne?

Aplikacijo LipScanner si lahko prenesete TUKAJ.

Foto: Netrun78 / Getty Images Plus via Getty Images