Ta trend ličenja morate obvezno preizkusiti – na vseh naredi ‘vau učinek’

trend ličenja

Eno najljubših ličil vseh žensk je vsekakor maskara, saj oči lepo poudari, jih optično poveča in pritegne pozornost. Letošnji trend ličenja pa vključuje odtenek, za katerega se morda sprva ne bi odločili …

Maskara je ličilo, ki se nanese hitro in tudi naredi veliko razliko na obrazu. Oči so takoj poudarjene, večje, pogled pa nežen. In čeprav je maskara ves čas tako priljubljena, se vseeno spreminjajo trendi in poletje 2021 nam prinaša enega novega.

Nov trend ličenja

Črna in rjava maskara sta klasika, ki ju vedno uporabljamo in sta sestavni del vsakega ličenja. Poletje 2021 pa nam prinaša nov trend, natančneje nov odtenek maskare. Govorimo o modri maskari, ki je bila hit že konec 90. let, sedaj pa se vrača kot bumerang. In je popolna izbira za poletno ličenje, ko si z nekaj ličili želimo ustvariti tisti ‘vau učinek’.

(Poletni trend: naličeni, kot bi vas poljubilo sonce)

Ta trend odlično pristaja tudi Tjaši Kokalj Jerala, ki je to poletje povsem navdušena nad njim:

Nekaj posebnega, ki pristaja prav vsem

Modra maskara je res nekaj posebnega in na prvi pogled ste se verjetno zdrznili ob misli, da bi jo dejansko nosili. Vendar se malce ustavite in razmislite, kako bi jo lahko najbolje kombinirali. Ker pristaja vsem barvam las in oči, jo lahko izbere kdorkoli. Najbolje pa jo je nanesti v kombinaciji z zlatim ali bronastim senčilom za veke ter videz zaključiti z bronzerjem. Tako boste dobili tisti pravi poletni sijaj, v središču pa bodo vaše prelepe oči in trepalnice.

Foto: Deagreez / Getty Images Plus via Getty Images, PR