Te maskare bodo poskrbele za volumen in dolge trepalnice

maskare

Saj poznate rek, da so oči ogledalo naše duše, kajne? Zato želimo, da so videti kar najbolje. Polne volumna, dolge in lepe trepalnice so zagotovo način, da lepo poudarite svoje oči, potrebovali pa boste učinkovito maskaro. Zato smo za vas poiskali najboljše maskare na tržišču.

Poudarite oči

Ker je na tržišču na stotine maskar, je težko najti in izbrati tisto pravo. Naslednja težava je tudi v tem, da nam vse obljubljajo dolge, voluminozne in zavihane trepalnice. Kako se torej znajti v poplavi najrazličnejših maskar in najti takšno, ki nam ustreza?

V uredništvu smo testirali kar nekaj maskar, zato vam v nadaljevanju spišemo poročilo – da boste prihranili čas in denar pri iskanju prave maskare.

Za najboljši učinek

Še preden pa pogledamo seznam maskar, imamo za vas nekaj nasvetov, kako čim bolje izkoristiti maskaro.

1. Pazite, da vanjo ne spravite preveč zraka, saj jo bo to še hitreje izsušilo.

2. Če zares želite doseči volumen, pred nanosom maskare nanesite primer. Gre za izdelek v enaki embalaži kot je maskara, vendar je v njej prozoren ali bel primer, ki bo poskrbel, da bodo vaše trepalnice po nanosu maskare zares poudarjene.

3. Ne pozabite uporabiti niti kodralnika trepalnic, saj jih boste tako podaljšali in pripravili na nanos maskare.

Nasveti umetnikov ličenja

Umetniki ličenja svetujejo, da maskaro nanesete na način, ki je odvisen od učinka, ki ga želite doseči. Za naravni videz povlecite krtačko od korenin do konic, kot bi trepalnice česali. S tem boste trepalnice podaljšali. Če na trepalnicah ostane kakšna grudica, jo odstranite z glavničkom za trepalnice. Za bolj dramatičen videz pa predlagajo več nanosov maskare. Krtačko postavite na korenine trepalnic in jo z gibi levo-desno nanašajte najprej samo na korenine, nato pa jo povlecite čez celotne trepalnice. Takoj ponovite še enkrat, da se maskara ne posuši.

Naš izbor maskar:

Popoln nanos šminke: Triki Lise Eldridge, najbolj znane umetnice ličenja

Foto: puhhha / Getty Images Plus via Getty Images; PR