TikTok trik proti zabuhlim očem: Skrivnost je v zamrznjenem stiku

proti zabuhlim očem

TikTok je tisto družbeno omrežje, na katerem se znajde ogromno nasvetov – uporabnih in neuporabnih. Najnovejši v nizu teh trendov pa je zamrznjeni stik, ki deluje proti zabuhlim očem. Kako pomaga in kako se naredi, vam razkrivamo v nadaljevanju.

Zagotovo ste do zdaj naleteli na vsaj eno influenserko, ki si je naredila zamrznjeni stik in prisegla na njegovo učinkovitost. Zanj boste potrebovali le staro rdečilo za ustnice (prazno). Preostanek rdečila izdolbite in kalup dobro operite. Nato skuhajte kamilični čaj in ga ohladite. Zatem na drobne kocke narežite še kumaro in jo zmešajte s čajem. Zmes nalijte v kalup, ga zaprite in dajte v zamrzovalnik. Ko se zmes strdi in zamrzne, boste dobili stik, ki ga boste vsako jutro lahko nanesli na predel pod očmi.

Nasvet: Namesto kumare lahko uporabite tudi gel aloe vere.

@gwmakeup

#stitch with @emkemilie Your 8th @ has to try this with u! ✨ #iceroller #lipstick #icelipstick #undereye #hack #skincare

♬ original sound – Gwmakeup

Ali ta stik zares deluje?

Vse, kar je hladno, vsekakor ublaži zabuhlost oči. Pri tem pa morate paziti, da tega predela ne hladite predolgo, da ne bi prišlo do ozeblin. Stik tako uporabljajte največ 1-2 minuti, nato pa nanesite vlažilno kremo.

 

Če imate suho kožo, vas lahko reši ta DIY čokoladna maska

Foto: Vladimir Floyd / Getty Images Plus via Getty Images; povzeto po lepotaizdravlje.rs