Uporabniki TikTok-a za popoln nanos pudra zamrzujejo beauty blenderje

beauty blenderje

Gre za še enega v nizu številnih viralnih lepotnih trikov. Tokrat pa nam uporabniki TikTok-a svetujejo, da moramo za popoln nanos pudra zamrzniti svoje lepotne gobice oz. beauty blenderje.

Vsi vemo, da lahko na TikTok-u najdemo malo morje trendov, sedaj pa izstopa še en, ki je pred kratkim postal viralen. Gre za zamrzovanje beauty blenderjev in moramo priznati, da nas je zadeva zelo pritegnila.

Vseeno, če ste ljubiteljica TikTok-a ali ne, gre za idealno mesto za odkrivanje lepotnih trikov, raznih praktičnih receptov in podobno. In priznamo, mi še vedno uporabljamo trik za daljšo obstojnost pudra, prav tako pa si kdaj privoščimo testenine s feta sirom in paradižniki. Toda ta trik z beauty blenderji nas je zares najbolj pritegnil.

Teoretično bi to lahko bil eden najboljših trikov, za katerega nismo niti vedeli, da ga potrebujemo. Beauty blender potopite v vodo in ga dajte v zamrzovalnik za eno uro. Ko ga vzamete iz zamrzovalnika, kot vedno nanj nanesite tekočo podlago in jo vtapkajte na obraz. Rezultat bo popolna polt in enakomeren nanos pudra. Uporabniki tega družbenega omrežja, ki so ta trik preizkusili, poročajo o gladki polti, ki je s samo navlaženo gobico ne morejo doseči.

Po drugi strani pa je tudi nekaj takšnih, ki z rezultati niso bili zadovoljni, saj je na koži ostalo preveč pudra in so dobili ‘cakey’ videz polti. Verjetno pa je to tudi odvisno od teksture tekoče podlage, ki jo izberemo.

@gwmakeup

For a smooth & flawless finish try this!✨ #viral #makeuphack #beautyblender #foundationhack

♬ som original – Tik Toker

 

Glede na deljena mnenja smo sedaj še bolj radovedni in bomo ta trik zagotovo preizkusili. Če ga boste tudi vi, nam javite vaše izkušnje.

 

Nasveti vizažistov, kako pravilno in na preprost način nanesti črtalo za veke

Foto: Anastasiia Babakova/ Getty Images Plus via Getty Images; povzeto po ljepotaizdravlje.hr