Viralen trik za polnejše ustnice oz. ‘lifting’ ustnic brez kirurškega posega

polnejše ustnice

Trik za polnejše ustnice, ki je postal popularen na TikTok-u, si je omislil umetnik ličenja Mario Dedivanović, ki je znan tudi po tem, da je vizažist Kim Kardashian ter ima svojo kozmetično linijo Makeup by Mario. In njegov nasvet za ‘lifting’ ustnic brez kirurškega posega je postal viralen v zares kratkem času.

Operacije, botoks, polnila, tetoviranje … Vsi ti tretmaji lahko pomagajo do polnejših ustnic, vendar imajo vsi tudi nekaj negativnih plati. Operacije potrebujejo določeno obdobje okrevanja, polnila in botoks zahtevajo popravke in ponavljajoče tretmaje, vsi ti tretmaji pa so tudi zelo dragi.

Če se želite izogniti vsemu zgoraj navedenemu in ustvariti učinek polnejših ustnic, poslušajte nasvete umetnika ličenja Maria Dedivanovića. Mario si je namreč omislil tehniko, s katero s pomočjo ličil ustvari videz polnejših ustnic. Poglejmo, kako to doseči. (Izbor najboljših balzamov za razpokane ustnice)

Viralen trik za polnejše ustnice

Mario je pred kratkim razkril svoj trik, s pomočjo katerega so ustnice videti polnejše in od takrat se je njegov nasvet kot ogenj razširil po TikTok-u.

»To, kar pri operaciji pripelje do bolj mladostnega videza, je dvig zgornje ustnice, s tem pa se zmanjša tudi razdalja med nosom in ustnicami. Kar pa lahko dosežete tudi s svinčnikom za ustnice,« pravi Mario.

»Cilj je ustvariti polnejše in dvignjene ustnice. Ko ustnice zarišete s svinčnikom, s ponovnim nanosom svinčnika uokvirite le srednji del zgornje in spodnje ustnice. Pri tem spremljajte naravno linijo ustnic. Nato na zunanjih kotičkih ustnic dodajte malo bleščila. Zarisano črto pa zabrišite s čopičem. Na ta način boste dosegli naravno dimenzijo. Zatem lahko nanesete svoje najljubše rdečilo za ustnice,« še dodaja.

Kako je to videti v praksi, si poglejte na posnetku.

 

Hailey Bieber je nosila najlepšo barvo rdečila za ustnice, ki je nadgradnja rdečih ustnic

Foto: Puhhha/ Getty Images Plus via Getty Images; povzeto po ljepotaizdravlje.hr