Visok Barbie čop bo hit te pomladi in poletja

barbie čop

Barbie čop bo to pomlad in poletje doživel svojo slavo. Zvezdnice, kot so Ariana Grande, Hailey Bieber in Jennifer Lopez so navdušene nad njim in moramo priznati, da smo tudi mi.

Čas je že bil, da ikonična pričeska doživi moderno prenovo in sedaj lahko rečemo, da se je v letu 2022 to zares zgodilo. Kot že samo ime pove, je pričeska dobila navdih od lutke Barbie, prav tako pa je po njej znana pevka Ariana Grande. Gre za visok čop, pri katerem lahko nekaj pramenov pada na obraz. Lase, ki so speti v čop je treba na koncu še malce zaviti, da bi dobili tisti pravo prisrčnost pričeske. Gre za pričesko, ki bo pristajala prav vsaki, saj se jo da prilagoditi glede na priložnost.

Še najboljši del pa je ta, da je Barbie čop povsem preprosto oblikovati. Najprej ločite vse sprednje pramene, ki želite, da bodo padali ob obrazu, preostale lase pa spnite v visok čop. Lahko uporabite kar dve elastiki, da bo dobro učvrščen. Lase pri tem dobro zgladite nazaj. Nato uporabite ravnalnik ali kodralnik las, s katerim rahlo zavijete konice las, ki so spete v čop.

Pred vami je še nekaj predlogov, kako nositi Barbie čop …

5 trikov, s pomočjo katerih bodo vaši lasje vedno dišali

Foto: Amy Sussman / Staff / Getty Images Entertainment