Zvezdnice, ki so ponosne na svoje (ne)popolno telo, med njimi tudi Sharon Stone

sharon stone

64-letna igralka Sharon Stone je pred kratkim na svojem instagram profilu presenetila svoje sledilce, ko je objavila napol golo fotografijo in s ponosom pokazala tudi vse pomanjkljivosti. Njenemu vzoru pa (na srečo) sledijo tudi druge zvezdnice.

Instagram je prostor, kjer lahko najdemo obilico popolnih slik, saj so skoraj vse retuširane. Zvezdnice in vplivnice tako skrbijo za to, da se pokažejo v najboljši luči, v večini primerov pa je to daleč od realnega stanja. Na našo srečo pa ne moremo v ta koš metati vseh zvezdnic. Nekatere s ponosom pokažejo celulit, strije in odvečne kilograme. Zadnja med njimi pa je igralka Sharon Stone, ki je najbolj znana po svoji vlogi v filmu Prvinski nagon.

Sharon Stone v bikiniju

Igralka se je odločila, da s to objavo pokaže, kako je žensko telo videti po 60. letu, poleg objave pa je na kratko zapisala: »Hvaležno nepopolna na popoln dan«.

Sharon pa ni edina, ki brez težav pokaže svojo postavo v realni luči.

Ashley Graham

Ena izmed najbolj glasnih zagovornic prikazovanja nepopolnosti je plus-size manekenka Ashley Graham. Ashley, ki je mama trem fantkom, namreč s ponosom promovira naravno žensko telo, z vsemi nepravilnostmi in pomanjkljivostmi. Zaradi tega so jo velikokrat zasuli s slabimi komentarji, po drugi strani pa je pravi navdih številnim ženskam.

Nekoč je zapisala: »Telovadim, se zdravo prehranjujem in dajem vse od sebe. Rada imam svoje telo in me ni sram strij in celulita. Tudi vi se ne bi rabili sramovati tega.«

Hilary Duff

Igralka je na svojem instagram profilu objavila fotografijo, na kateri je v kopalkah in na kateri se zelo dobro vidi tudi celulit.

»Moje telo mi je dalo tri največja darila, moje tri otroke. Imam 34 let in moje telo je zdravo. Dame, bodite ponosne na to, kar imate in ne izgubljajte dragocenega časa za to, da bi bile drugačne.«

Chrissy Teigen

Chrissy je bila na družbenih omrežjih vedno iskrena in je objavljala fotografije brez filtra. Tako je v eni izmed objav pokazala tudi to, da ima strije.

Kelly Rowland

Tudi pevka, ki je bila članica skupine Destiny’s Child, je objavila fotografijo, na kateri se vidi njena zadnjica s celulitom.

Camila Cabello

Pevka že od samega začetka kariere ne skriva nepopolnosti na svojem telesu, o tem pa govori tudi javno. 25-letnica priznava, da ima celulit ter odvečne kilograme, vendar je to ne omejuje pri uživanju v življenju.

Hči Ava je razkrila skrivnost mladostnega videza Reese Witherspoon

Foto: Joe Maher / Stringer / Getty Images Entertainment; povzeto po lepotaizdravlje.rs