Emily in Paris: 5 ikoničnih stylingov, ki jih Emily nosi v seriji

5 ikoničnih stylingov

Vam je všeč modni stil ‘Parisian Chic à la Emily’? Potem je 5 ikoničnih stylingov iz 3. sezone serije kot nalašč za vas in za navdih za vaš modni stil.

Če obožujete serijo Emily in Paris, potem veste, da ima glavna protagonistka Emily v seriji ves čas prav zanimiv modni stil, ki vsakič znova preseneti. Ta modni stil je v večini primerov sicer takšen, da ga ne bi mogli uporabiti za vsak dan, po drugi strani pa se kljub temu lahko držimo reka: Svet je naša modna pista. Pred vami je 5 ikoničnih stylingov iz 3. sezone serije, v njih pa lahko najdete navdih za svoje modne kombinacije.

Vznemirljiv, drzen, ekstravaganten: Takšen je stil Emily Cooper

Vzemite žive barve, veliko blaga, prestižne modne znamke, veliko modnih dodatkov ter par visokih petk. In to je stil Emily Cooper, ki jo v seriji igra Lily Collins. Seveda ne rabite stylingov posnemati do potankosti, lahko pa vzamete detajle, ki bodo oživeli vaš modni stil.

5 ikoničnih stylingov
1. Žamet

Žamet je svečani material, sploh če ste v njega odeti od glave do pet. Emily je v seriji nosila žametni suknjič in hlače, kar je bilo videti zelo elegantno. Ta styling lahko kombinirate tudi s srajco – v vsakem primeru gre za brezčasno eleganco.

2. Igriva obleka + visoki sijoči škornji

Simpatičen styling malce spominja na 70. leta. Če so vam kovinski škornji preveč, se lahko odločite za bolj nevtralne odtenke. Ta styling je kot nalašč za pomlad.

3. Palazzo hlače in kratka jopica

To modno kombinacijo lahko vsekakor nosimo vsak dan. Klasičen kroj palazzo hlač je vedno odlična izbira, kratka jopica v živih barvah in visoke pete pa bodo dale le še piko na i.

4. Obleka s pikami in sončna očala

Ta styling obožujemo zaradi retro pridiha. Detajli z nakitom bodo celoten styling omilili. Gre za romantičen videz, v katerega se boste naravnost zaljubili.

5. Majhen in velik karo ter čepica

Karo + Emily Cooper = popolna kombinacija. Emily nam v seriji ves čas kaže, da so tabu modne kombinacije povsem ok in so lahko videti čudovito.

 

Vsi ikonični stylingi princese Diane, ki so jih izjemno natančno poustvarili v seriji The Crown

Foto: Netflix