Modni trend: lepo padajoče obleke

Še en pomladni trend, ki vas bo obnorel, so lepo padajoče obleke z rokavi in širšega kroja. Ta model oblek je zelo lep, hkrati pa udoben.

Primerne za vse postave

Takšne lepo padajoče obleke v A liniji so primerne za vse postave, kar je velik plus. Skrijejo namreč pomanjkljivosti okrog pasu, saj so širšega kroja. Nosite jih lahko na superge, balerinke ali petke. Dodate jim lahko pas, super pa bodo videti tudi z jeans jakno ali usnjeno jakno. Materiali so v večini primerov bombaž, viskoza ali džersi – vsi ti materiali so mehki in zelo prijetni za nošenje.

Vzorci in kombinacije

Od enobarvnih oblek do takšnih v cvetličnem vzorcu, živalskem vzorcu, črtaste, jeans … Izbira je ogromna in prav vse so lepe. Ker imajo daljše rokave, so še kako primerne za prehodno spomladansko obdobje. Prav tako pa je ta model oblek naravnost prikupen. Zraven kombinirajte še rutko v laseh, kakšno manjšo torbico, ki jo nosite čez ramena ter vedno modne superge in pripravljene ste za modni sprehod po mestu.

Izbrali smo nekaj modelov oblek, ki jih najdete v najnovejših kolekcijah v trgovinah in spletnih trgovinah. Poglejte naš izbor … Zagotovo se bo našla kakšna, ki bo popolna za vas.

Poglejte tudi ta trend: Trenirke, adijo, prihajajo lahkotna krila.

Foto: PR