Penélope Cruz je s to obleko napovedala velik pomladni trend

Penélope Cruz

Med letošnjimi oskarjevimi nominiranci sta tudi zakonca Penélope Cruz in Javier Bardem. Včeraj pa sta se pojavila na dogodku, na katerem je Penélope navdušila z izbiro obleke.

Penélope Cruz je s filmom Parallel Mothers nominirana za glavno žensko vlogo, medtem ko je Javier Bardem nominiran v kategoriji za glavno moško vlogo za film Being the Ricardos. Par pa se je včeraj skupaj pojavil na kosilu za vse nominirance, ki se že tradicionalno odvija nekaj tednov pred podelitvijo zlatih kipcev. Če bo kateri od njiju prejel oskarja, bomo izvedeli 27. marca, ko bo potekala podelitev.

Igralka, ki je po rodu Španka, je z izbiro obleke ostala zvesta modni hiši Chanel, katere kreacije zadnjih nekaj let redno izbira za pomembne dogodke. Tokrat pa je izbrala model mini obleke, ki je narejena iz tvida in okrašena z velikimi gumbi ter je prav posebne barve.

Tako je igralka napovedala velik pomladni trend – prevladovanje rožnate barve. To barvo smo lahko videli tudi na modnih brveh, kjer so napovedali, da bo ta živahna barva ena izmed najbolj popularnih za pomlad/poletje 2022.

Penélope Cruz

 

 

Blake Lively je navdušila z obleko in s popolno manikiro, ki bo hit te pomladi

Foto: Neilson Barnard / Staff/ Getty Images Entertainment