Listanje: Poglejte, kaj vam prinaša aprilska številka L&Z

Aprilska številka revije L&Z  je tukaj, na prodajnih mestih vas čaka od 12. marca dalje.

Top teme

#1 Zgodba z naslovnice

V svetu zabave, kjer se lepota pogosto meri s številkami na tehtnici in trendi na modnih pistah, je osvežujoče srečati žensko, ki izstopa na več področjih, saj jo poganja strast ne le do melodij, ampak tudi do življenja. Priljubljena glasbenica, pianistka in avtorica Neisha zna najti popolno ravnovesje med glasbo, lepoto in zdravim načinom življenja. V intervjuju za našo revijo L&Z se Neisha razgovori o svoji strasti do glasbe, kako moda dopolnjuje njeno umetniško identiteto, in njenih skrivnostih za ohranjanje zdravja in lepote. Zato vstopite v svet Neishe, kjer zdrav način življenja ni trend, ampak način bivanja, in kjer lepota ni definirana s popolnostjo, ampak z avtentičnostjo.

#2 L&Z ženske: Nina Badrić

Z veliko in priljubljeno glasbeno zvezdnico – pravo glasbeno velikanko na našem področju – smo se pogovarjali o karieri, uspehih in življenjski filozofiji. Nina Badrić pravi, da je v preteklem letu najbolj ponosna na to, da ji je uspelo ohraniti svoj notranji mir. Marsikomu je njena glasba zagotovila prav tak mir, ki kljubuje ne le zobu časa, ampak tudi mimobežnim trendom.

#3 Krema + serum v popolnem sožitju

Iščete novo kremo za pomlajevanje in serum? Prepričani smo, da želite izbrati najbolj učinkovito kombinacijo sestavin. Zato vam predstavljamo 10 čarobnih lepotnih simbioz, ki zagotavljajo optimalne rezultate.

#4 Peach fuzz: barva leta

Inštitut Pantone nas je vse nekoliko presenetil, ko je kot barvo leta 2024 izpostavil bleščečo barvo breskve – peach fuzz! Želijo, da bi to izbiro razumeli kot opomnik, da moramo upočasniti in odkriti svojo nežno plat. In ko gre za nego, vam svetujemo uporabo teh odličnih izdelkov.

#5 Moda & stil: TOP 4

Retro, barvito, z vzorci … za vas smo izbrali štiri vroče trende pomladne sezone, ki lahko že danes postanejo del vaše garderobe.

#6 Ozempic vs. lakota

Čeprav smo že večkrat pisali o prekomerni telesni teži in hujšanju, nikoli nismo jasno in odkrito obravnavali občutka lakote, tiste boleče praznine v želodcu, zaradi katere imajo ljudje težave s telesno težo. Fenomen Ozempic nam je pokazal, kako zelo si pravzaprav želimo potešiti lakoto.

#7 Tesnobno srce (kako ohraniti nadzor in ostati zdrav)

Obvladovanje tesnobe lahko izboljša kakovost življenja in zmanjša stres. Če imate težave s tesnobo, če ste si to priznali, se verjetno v trenutkih “boj ali beg” resno ustrašite za svoje srce. Sprašujete se, ali je dovolj močno, da bo zdržalo take pospeške. Saj imamo prav, mar ne? Priporočamo, da berete naprej … Še posebej, če sodite v skupino, ki si še ni priznala, da ima tovrstne težave.

#8 Prava resnica o maščobah

Maščobe smo dali pod povečevalno steklo, prisluhnili preverjenim strokovnjakom in izbrali živila z visoko vsebnostjo zdravih maščob, ki se morajo znajti na prav vsakem krožniku.

#9 Potovanje: 4 top predlogi za oddih

Blogerka in vplivnica Anastasija je opisala lepote štirih destinacij, ki jih mora obiskati vsak pravi svetovni popotnik.

#10 Kako rešiti zakon

Če v iskalnik google vpišete frazo, kako rešiti zakon, se prikaže 631.000 strani, ki obravnavajo to temo. Univerzalnega odgovora ni, postavlja pa se tudi vprašanje, ali ga je treba rešiti za vsako ceno.