Listanje: Poglejte, kaj vam prinaša aprilska številka L&Z

Nova številka revije L&Z je tukaj, na prodajnih mestih vas čaka od 31. marca naprej. 

Top teme

#1 Zgodba z naslovnice

Slavna teniška igralka Ana Ivanović je pred nedavnim presenetila s svojo linijo za nego kože. Sledilo pa je še eno presenečenje. Napovedala je namreč, da se bo dvema dečkoma, ki ju že ima z nekdanjim nogometašem Bastianom Schweinsteigerjem, pridružila še deklica.

#2 Lepota: Trajnostna nega znanih

Bolj preprosto je, bolj šteje vodilo, ki mu zadnja leta sledijo številne kozmetične znamke. In to filozofijo so posvojile tudi številne zvezdnice, od igralke Naomi Watts do Scarlett Johansson in Hailey Bieber.

#3 Lasje: Popolna nega

Mastno lasišče? Pomanjkanje volumna? Neukrotljivi kodri? Preizkusite nasvete in zvijače za nego las, ki vam bodo v veliko pomoč pri soočanju z najpogostejšimi težavami.

#4 Moda & stil: TOP 4

Pred vrati je spomladanska modna sezona, z novimi trendi in stilskimi kombinacijami, vaša omara pa prepolna starih, najljubših modnih kosov. Da bi vam olajšali spomladansko čiščenje garderobe, vam ponujamo praktično rešitev – en trendi kos in dve kombinaciji, elegantno in eno za vsak dan.

#5 Poskusi, ki bolijo

Včasih je pot do otroka zelo težka, soočanje z neuspehi je čustveno naporno in v veliko breme so tudi pogovori o tej temi. Kako se pogovarjati s parom, ki vam je blizu in se sooča z izgubo ali neplodnostjo? V igri je namreč cela vrsta čustev in občutkov, od izgube nadzora do izgube zaupanja v svoje telo, tudi v vizijo življenja, ki si jo je par začrtal. Ta tla so izredno spolzka!

#6 Vzljubite svoja leta

Nikar ne nasedajte stereotipnim podobam, ki jih povezujemo s srednjimi leti, po katerih ste življenje po štirideset zreducira na udobne copate in dobro uležan kavč. Na staranje danes gledamo povsem drugače!

#7 Superhrana: Terezina preprostost in prefinjenost

Tereza Poljanič je za L&Z delila recepte iz svoje kuharske knjige Zdravo, Tereza!. Čisto v njenem stilu – recepti so minimalistični, saj vsebujejo le nekaj sestavin, velik poudarek pa je namenila lokalnosti in sezonskosti, zaradi česar so jedi še bolj omamne.

#8 Dih jemajoči kraji

Laro Kamnik na Instagram profilu spremlja že preko 356.000 ljudi! Številki obiskanih držav ne daje velikega pomena, saj ji ne gre za to, da obiske ‘odkljuka’. Vsako leto se s partnerjem Urošem, ki ustvarja na profilu @your_passage vračata na destinacije, ki sta jih že obiskala.

#9 Samo nujna ‘prtljaga’!

Če se boste to pomlad resno lotili iskanja partnerja ali pa se vsaj odprli za nove priložnosti, je nujno, da se na pot iskanja dobro pripravite.

#10 Dom: Praznična miza

Zopet so tu prazniki in z njimi okraševanje našega doma. Velika noč prinaša pisano okrasitev praznične mize. Naj iz kuhinje zadiši po velikonočnih dobrotah.