Listanje: Poglejte, kaj vam prinaša dvojna poletna številka L&Z

Nova številka revije L&Z je tukaj, na prodajnih mestih vas čaka od 16. julija naprej.

Nekaj tem, ki jih boste našli v tej dvojni poletni številki L&Z, pa vam prinašamo v nadaljevanju. Novo L&Z krasi igralka Priyanka Chopra, ki smo jo lahko spremljali v zelo popularni seriji Quantico. Z 10 let mlajšim možem Nickom Jonasom pa sta pred kratkim postala tudi novopečena starša.

Uživajte vsak trenutek, se sproščajte, si vzemite čas samo zase, se veliko družite … tudi z našo L&Z, ki jo lahko vzamete s seboj na morje ali kamorkoli vas bo že zanesla pot. Naj bo to poletje nepozabno!

#1 Zgodba z naslovnice

Priyanka Chopra Jonas je poleg tega, da je hollywoodska igralka, znana tudi po svoji novi kozmetični liniji, restavraciji ter avtobiografiji, ki je postala uspešnica. Ambiciozna igralka je pred meseci tudi postala mama, zato usklajuje različna področja življenja in to ji odlično uspeva.

#2 Lepota: ‘Skinimalizem’

Razkrivamo vam, kako z minimalno količino ličil doseči videz, s katerim boste brez dvoma poželi same pohvale.

#3 Poletni S.O.S.

Od nege las, odpravljanja neprijetnih vonjav stopal do pomirjanja kože po dolgotrajnem izpostavljanju soncu. Pomagali vam bomo preprečiti in odpraviti različne težave, ki jih prinaša poletje.

#4 Modni intro: Poletne barve

To poletje naj bo v znamenju barv. Ne samo oblačila, izbirajte tudi drzne modne dodatke in ličenje. Poigrajte se z modnimi videzi in uživajte v neštetih zabavnih kombinacijah.

#5 Moda: Poletna avantura

Naš modni izbor je namenjen vsem, ki se spontano odločite za destinacijo svojega dopusta tik pred zdajci ali pa bi si svoj oddih želeli še malo podaljšati … Predstavljamo vam štiri lokacije in štiri različne zgodbe.

#6 Bodite fit in v formi: Razmigajte se, nežno …

… ampak učinkovito! To je moto vadbenega programa Move Gently, ki ga je oblikovala fitnes inštruktorica Ana-Marija Žujović. Razkrila nam je najučinkovitejše gibe, ki jih lahko izvajate kjerkoli.

#7 Superhrana: 30 najboljših (najnovejših & najpreprostejših) prehranskih bližnjic)

Mešajte smutije, obogatite omake, dodajte več zelenjave in sadja, uskladite prehrano po cirkadianem ritmu … Zamisli za te nove navade smo dobili iz najnovejših znanstvenih raziskav. Izboljšale bodo vaše zdravje in navdušile s povsem novimi dimenzijami okusa!

#8 Ta poplava občutkov

Nekateri ljudje občutijo čustva intenzivneje kot drugi. Vam to zveni znano? Če je odgovor pritrdilen, vas bomo naučili, kako to lastnost spremeniti v svojo supermoč.

#9 7 načinov za digitalno razstrupljanje

Moč zavestne uporabe družbenih omrežij in uživanja v njihovih čarih je v vaših rokah. In če ste se tudi vi že večkrat zalotili, kako obsedeno drsate po zaslonu, je čas, da nekaj storite. Imamo kopico odličnih nasvetov.

#10 Moje poletje

Štiri navdihujoče ženske smo povprašali o njihovih najljubših poletnih destinacijah in zaupale so nam svoj izbor. Naj vas navdušijo!

 

Dvojna poletna L&Z bo v prodaji do 31. avgusta 2022.