Listanje: Poglejte, kaj vam prinaša dvojna zimska številka L&Z

L&Z december

Dvojna zimska številka revije L&Z  je tukaj, na prodajnih mestih vas čaka od 16. decembra dalje in je v prodaji do 10. februarja.

Top teme

#1 Zgodba z naslovnice

Primadona slovenske zabavne glasbe, perfekcionistka, glasbena in medijska ikona ter naša največja pevska diva, čeprav v resnici tega naziva sploh ne mara. Z vsemi temi nazivi radi naslavljamo Heleno Blagne, ki je pustila velik pečat z vsem, kar je in kar še bo ustvarila, saj je že dolgo zasidrana v slovenski zavesti kot ena in edina, neponovljiva. Leto 2023 je bilo zanjo več kot uspešno, hkrati pa se veseli izzivov v novem letu, ki se jih bo lotila s strastjo in predanostjo. Za našo praznično edicijo L&Z smo s Heleno poklepetali o glasbi, lepoti, prihodnosti in njeni zasebnosti, ki jo še vedno najraje ohranja zase.

#2 Darila za vas

Tudi letos smo za praznično številko revije L&Z poskrbeli, da boste naše drage bralke lahko izbirale med več kot 30 čudovitimi darili. Najdete jih v reviji, kako sodelovati pa izveste TUKAJ.

L&Z praznična darila

#3 Naj naša koža zadiha

Hrepenite po zdravi in bleščeči polti? Poskusite s pripravki, ki so obogateni s kisikom. Gre za najnovejšo lepotno skrivnost, o kateri govorijo vsi.

#4 Lepota & nega: Hiperpigmentacija

Temne lise, ki se iznenada pojavijo na obrazu in zlepa ne izginejo. Ta dermatološki pojav je zelo pogost in izjemno trdovraten. Že leta živim s temi težavami in nisem edina v uredništvu. Sončni žarki madeže še okrepijo, zato je zdaj idealen čas za reševanje te težave. Sestavili smo vodnik, ki vam bo v pomoč pri reševanju težav zaradi hiperpigmentacije.

#5 Modni special

Če želite postati kraljica trendov, potem sledite našim natančnim smernicam. Pred vami je 20 trendov, ki so zaznamovali to leto (in nikamor ne odhajajo).

#6 Moda & stil: Eksplozivno

Poskrbeli smo za vse okuse. Začeli bomo z ljubiteljicami novoletne drame ter nadaljevali z bolj ležernimi in toplimi videzi za najdaljšo noč v letu. Naj se zabava prične in traja še dolgo v januar!

#7 Zdravstveni cilji za leto 2024

Potegnimo črto pod letošnje leto, preštejmo svoje poslovne uspehe, potovanja, povzemimo želje, ki smo jih uresničili, cilje na čustveni ravni in vse pomembne trenutke v družini. Zagotovo bo na seznamu tudi hvaležnost, ker smo zdravi. A vprašajmo se tudi, ali naredimo dovolj za ohranitev našega zdravja.

#8 Superhrana: Praznični recepti

Decembra vsi veliko kuhamo, pečemo … ali preprosto jemo. Zato smo pripravili številne recepte, ki vam bodo zagotovo prišli zelo prav.

#9 Potovanja: Otok templjev in peščenih plaž

Naša novinarka je štiri mesece preživela na tajskem otoku Koh Samui, ki ga je revija Condé Nast Traveller razglasila za drugi najlepši otok v Aziji. Njena zgodba potrjuje, da je nagrada vsekakor zaslužena.

#10 Dom: Najbolj bleščeč mesec

Prihod praznikov je čudovit čas za opremljanje doma, ki postane prijetno zavetje topline in veselja. Ko se dnevi krajšajo in temperature padajo, naši domovi postanejo osrednje mesto druženja in praznovanja. V tem času hiša pogosto diši po sveže pečenih piškotih, kar ustvarja občutek domačnosti in topline.