Listanje: Poglejte, kaj vam prinaša junijska L&Z

Nova številka revije L&Z je tukaj, na prodajnih mestih vas čaka od 1. junija naprej.

Nekaj tem, ki jih boste našli v junijski številki L&Z, pa vam prinašamo v nadaljevanju. Novo L&Z krasi Alenka Košir, ki je lahko s svojim pogledom na svet ter zdravim življenjem v navdih marsikateri od nas.

Upamo, da boste poletje zaužili z veliko žlico, obenem pa uživali v sproščenih trenutkih ob prebiranju nove številke …

#1 Zgodba z naslovnice

»V življenju se prepletajo različne oblike ljubezni. Najbolj pomembna mi je ljubezen do življenja na splošno. Tu se mi zdi, da mi gre zelo dobro, saj zelo rada počnem veliko stvari. Veliko stvari me izpolnjuje, me dela srečno, v veliko stvareh najdem strast. In zdi se mi, da če imaš to strast do življenja, ti nikoli ni težko. Ker boš vedno našel ljubezen do nečesa,« nam zaupa Alenka Košir.

#2 Lepota: Težave & rešitve

Izpadanje las, neželeni rumeni toni, mastno lasišče, razcepljeni lasje … Predstavljamo vam učinkovite kozmetične rešitve, ki vam bodo v pomoč, da obnovite svoje lase.

#3 Modni intro

Preživite prve poletne dni v naravi, ki naj vam bodo inspiracija pri izboru oblačil. Prednost naj imajo zemeljski, morski modri in svetli bež toni. Prepustite se poletju!

#4 Moda: Vsi odtenki poletja

Ste že začeli razmišljati o poletju, o neskončnih peščenih plažah in hlajenju v bazenu? Za prvo napoved dolgega in vročega poletja smo izbrali štiri barvite trende kopalk in modnih dodatkov.

 

 

#5 Fit & v formi: Uteži za začetnike

Dvigovanje uteži se na prvi pogled zdi nekaj zahtevnega in nedosegljivega, sploh če se te dejavnosti še nikoli niste lotili. Toda ali je res tako?

#6 Superhrana: Vodnik za pripravo zelenjave

Listnata zelenjava je koristna za tako rekoč vsak del našega telesa – od možganov, preko kosti in srca do kože. Zakaj je zelenjava tako dobra in kako pripraviti okusne zelene jedi?

#7 Kako živeti zdravo: Vsakodnevna zaščita

Naše navdušenje nad vitaminom D traja že nekaj časa, oziroma odkar vse več raziskav potrjuje njegov pozitivni učinek na naš imunski sistem. Kaj moramo vedeti o njem, da bi svoje zdravstveno stanje dvignili na višjo raven?

#8 Piti ali ne piti?

Razmišljate, da bi na novo opredelili svoj odnos do alkohola? Vodnik, ki smo ga pripravili, vam bo v pomoč na poti do uspeha.

 

#9 Bolni od skrbi

Tesnoba se lahko izraža na različne načine, zato je marsikdo ne prepozna. A ko si priznamo, da imamo težave, je to prvi pomemben korak k ozdravitvi, pa čeprav še ne poznamo imena težave, s katero se soočamo.

#10 Moj kotiček

Vsak od nas ima v svojem domu priljubljeni kotiček, kjer radi ustvarjamo, se sproščamo in uživamo. In radi pokukamo v domove znanih, ki nas navdušijo z novimi navadami in idejami opremljanja. Uživajte v našem izboru!