Listanje: Poglejte, kaj vam prinaša marčevska številka L&Z

Marčevska številka revije L&Z  je tukaj, na prodajnih mestih vas čaka od 10. februarja dalje.

Top teme

#1 Zgodba z naslovnice

Trend Barbicore je zaznamoval preteklo leto. Najbolj priljubljena punčka na svetu je po zaslugi producentke Margot Robbie stopila pred kamere in sprožila pravo družbeno gibanje. Film je postal prava globalna uspešnica in po zaslužku sodi na sam vrh lestvic. Margot je tako na spektakularen način obeležila tudi svoje prvo desetletje v Hollywoodu … Zagotovo si je zaslužila vsaj malo oddiha. Če si ga pregovorno ena najbolj delovnih prebivalk Hollywooda sploh želi.

#2 Lepotni zmagovalci

Nekateri so se vzniknili med letom, nekateri so postali že klasika, za druge smo (spet) ugotovili, da brez njih ne moremo … Ko gre za lepoto, so izdelki, ki smo jih izbrali, pravi zmagovalci. To so potrdili tudi strokovnjaki, s katerimi sodelujemo.

#3 Kličemo pomlad!

V mesecu februarju in pomladnih mesecih bodo po nasvetih strokovnjakinje za nohte Saške Fajfar modne kombinacije rdeče s poslikavo s srčki, pastelni odtenki – od nežno roza, bež do rjave –, paleta modre in rumene ter seveda vedno modna in drzna črna. Katero boste izbrali?

#4 Moda & stil: Zimska klasika

V pričakovanju pomladi in za prevetritev vaše omare smo izbrali štiri prehodne trendi rešitve. Z nogami v meglenih jutrih in mislimi v toplejših, sončnih dneh.

#5 Okrepite imunski sistem

Kaj storiti za krepitev odpornosti proti virusom in kako ostati zdravi v teh mrzlih dneh? Posvetite se svojemu imunskemu sistemu!

#6 Vam lahko pomaga pes?

Psihoterapija s pomočjo živali je vrsta zdravljenja, pri katerem terapevti s področja duševnega zdravja uporabljajo povezavo med človekom in živaljo, da omogočijo pozitivne spremembe pri svojih bolnikih in jim pomagajo pri procesu zdravljenja.

#7 Na morski obali

Kakšne koristi lahko prinese bivanje na morju v hladnih dneh – morda še niste dovolj razmišljali o tej možnosti?

#8 Superhrana: Spektakularne jedi iz pečice

“Pri ustvarjanju novih receptov naju navdihuje sezonska ponudba pridelkov, saj tako kar najbolje poudariva njihov okus. Filozofije, da je sezonsko najboljše, se drživa v življenju, na najinem blogu Jernej Kitchen in v tej knjigi,” sta v uvodu svoje kuharice zapisala Maja in Jernej Zver, avtorja priljubljenega kulinaričnega bloga Jernej Kitchen. V knjigi Spektakularne jedi iz pečice sta zbrala recepte za tisto, kar najbolj potrebujemo: hitro pripravljene in izjemno okusne jedi, ki so na mizi v 30 minutah ali celo hitreje. Med njimi najdemo vse od klasične svinjine in govedine do divjačine, jagnjetine, zakladov iz morja in veliko zelenjave.

#9 Potovanje: Vas mikajo eksotične destinacije?

Razbijte svoj potovalni hranilnik in se odpravite v Brazilijo in Ruando. Turistične agencije ju ponujajo tudi po zelo dosegljivih cenah.

#10 Dom: Barva leta 2024

Uradno je – Pantone je naznanil, da je njihova izbira za barvo leta 2024 barva breskve! Topla barva, ki je nežno umeščena med rožnato in oranžno, bo dodala toplino vašemu domu.