Listanje: Poglejte, kaj vam prinaša marčevska številka L&Z

Nova številka revije L&Z je tukaj, na prodajnih mestih vas čaka od 28. februarja naprej. 

 

Top teme

#1 Zgodba z naslovnice

Nina Janković je srbska igralka, najbolj prepoznavna po vlogi Valerije v srbski komediji Montevideo, se vidimo!. Igrati je začela že kot mala deklica, saj je bil oče aktiven član dramske skupine. A mama dveh otrok meni, da je za uspeh poleg kančka sreče bistveno predvsem delo.

#2 Parfumi: Nova generacija

Od Chanel No. 5 do parfuma Dior J’adore. Vsi poznamo (in obožujemo) te ikonične parfume, ki jih obožujejo generacije žensk. Toda kaj sledi? Vdihnite z nami dišave, ki prihajajo.

#3 Ultimativna hrana za kožo

S kozmetičnimi izdelki poskrbimo za zdravje in sijoč videz naše kože, prav zato jih imamo tako radi. A skrb za kožo se začne od znotraj. Zbrali smo napotke, kako s celostnim pristopom poskrbeti za kožo.

#4 Moda & stil

Napovedujemo pomladne trende 2023, ki se jim ne boste mogli upreti. V velikem slogu se vrača tudi spuščen pas na hlačah, barva te pomladi pa bo zelena.

#5 Vadba za delovno mizo

Čeprav delate v pisarni, ni treba, da ste cel dan prikovani na stol, in ni se vam treba bati negativnih posledic sedečega načina dela. Vsekakor pa morate zavestno preiti določene ovire in se gibati tudi med delovnikom.

#6 Superhrana: Anini pisani recepti

Ana Žontar Kristanc nam je zaupala nekaj njenih slastnih receptov, ki jih boste brez težav ustvarili v udobju svoje kuhinje in z njimi navdušili.

#7 Zaljubljeni v potovanja

Katere so najlepše destinacije na svetu, najlepša romantična mesta, dih jemajoča narava, kje se lahko potuje poceni in kje drago, … smo povprašali tisti, ki najbolje vesta! Dve slovenske popotnici, ki ustvarjata čudovite Instagram profile in bloge.

#8 Povezanost: Kaj pomeni biti sestra

Imate brata, sestro? Se razumete? Kdaj ste se nazadnje slišali, preživeli čas skupaj ali si zaupali skrivnost, ki jo težko poveste komu drugemu? Ni lepšega, kot se razumeti s svojim bližnjim. O tem, kako močno vez imata lahko sestri, smo poklepetali s sestrama Šušnjara, z modno oblikovalko Nino in mojstrico ličenja Majo.

#9 Kako skrbite zase?

Skrb za lastno dobro počutje je proces, ki zahteva veliko mero truda. Ste na tem področju uspeli vzpostaviti ravnovesje? Za vas smo pripravili test, ki vam bo razkril, kako dobro znate poskrbeti zase.

#10 Opremljanje doma: Ko zacveti

Zimska romantika se poslavlja, dobrodošle barve, rožice in pisani vzorci. Popestrite svoj dom s pomladansko svežino.