Avgustovske filmske uspešnice na velikih platnih

filmske uspešnice

Avgustovske dneve in večere nas bodo v prijetno ohlajenih kinodvoranah ali na projekcijah na prostem razveseljevale nove filmske uspešnice, kjer pa se bo našlo nekaj za vsak okus. Poglejmo, kateri filmi bodo zaznamovali zadnji poletni mesec …

Avgustovske filmske uspešnice

NEOBRZDANI SPIRIT (Spirit Untamed), animirana pustolovščina (od 5. avgusta)

Na filmskih platnih se že predvaja epska pustolovščina o svojeglavi deklici, ki odkrije sorodno dušo, ko v njeno življenje vstopi divji konj, po imenu Spirit.

NIHČE (Nobody), srhljivka (od 5. avgusta)

V srhljivki Nihče bomo v vlogi podcenjenega in spregledanega očeta in moža, ki se nikoli ni upiral, spoznali dobitnika emmyja Boba Odenkirka.

SMODNIKOV MILKSHAKE (Gunpowder Milkshake), srhljivka (od 12. avgusta)

Tri generacije žensk se borijo proti tistim, ki bi jim lahko vzeli vse. Na režiserski stolček akcijske srhljivke je sedel Navot Papushado, v glavnih vlogah pa zaigrajo Karen Gillan, Lena Headey, Angela Bassett, Chloe Coleman, Carla Gugino, Michelle Yeoh, Paul Giamatti, Freya Allan in drugi.

TAČKE NA PATRULJI: FILM (PAW Patrol: The Movie), animirana pustolovščina (od 19. avgusta)

Priljubljeni junaki na štirih tačkah se vračajo v kina! Potem ko župan sosednjega mesta prične spreminjati živahno mesto v kaos, se bodo pogumni reševalci podali na novo reševanje.

STILLWATER (Stillwater), kriminalna drama (od 19. avgusta)

Igralec Matt Damon skuša hčerki pomagati iz zapora, potem ko so jo obtožili umora, ki ga po njenih navedbah ni zagrešila.

CANDYMAN (Candyman), grozljivka (od 26. avgusta)

Letošnje poletje bo oskarjevec Jordan Peele na novo predstavil srh vzbujajočo urbano legendo, katere ime je v preteklosti zagotovo že večkrat prišlo na dan – Candyman.

MALI ŠEF: DRUŽINSKI POSLI (The Boss Baby: Family Business), animirana komedija (od 26. avgusta)

Na velike ekrane se vračata brata, ki sta sedaj že odrasla, a sta se odtujila, in mali šef ju bo znova zbližal. Glavnim likom so glasove posodili Alec Baldwin, James Marsden, Eva Longoria, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow in drugi.

(Seks v mestu: snemanje serije v New Yorku, vsebina novih epizod (ki je pricurljala v javnost) in moda)

Foto: Unsplash; Karantanija Cinemas