Če vam je bil všeč film ’50 odtenkov sive’, potem boste oboževali to serijo

serijo

Netflix je spet poskrbel za serijo, ki je trenutno ena najbolj gledanih. Morda ste že slišali zanjo in si je še niste ogledali? Odkar so serijo Sex/Life dodali na Netflix, je postala zelo popularna. Gre za adaptacijo romana ’44 poglavij o 4 moških’ (44 Chapters about 4 men) pisateljice B. B. Easton, serijo pa je režirala Stacy Rukeyser.

Gre za zgodbo nezadovoljne žene, ki se sprašuje, če je že prepozno, da gre po drugi poti, ki si jo je izbrala. Sprašuje se, kakšno bi bilo njeno življenje, če bi se v nekem trenutku odločila drugače. Mama dveh otrok, ki sanja o mladosti in svobodi, tako začne pisati dnevnik o svoji domišljiji. V tej domišljiji se znajde njen nekdanji ljubimec Brad in ravno ta dnevnik bo našel njen mož Cooper. Iz njene strani se začne razmišljanje o tem, ali moža res ljubi, po drugi strani pa jo neverjetno privlači nekdanji ljubimec. In čeprav se mož sedaj še bolj trudi za njun zakon, odnos postane zelo majav … Ona ne more nehati sanjati o Bradu, Cooper pa se začne spraševati, kako dobro sploh pozna svojo ženo. Večina serije temelji na njenih spominih, dnevnik pa postane majhen vodič za ljubljenje.

Serija vam bo pokazala, kako lahko življenje postane nepredvidljivo. Skozi epizode boste videli izzive, s katerimi so soočeni številni pari. Gre za kolebanje med varnostjo in zadovoljstvom.

(Paris Hilton bo imela lastno kuharsko oddajo)

Foto: Netflix