Lepotni nasvet: s tem trikom bo vaša francoska manikira popolna

francoska manikira

Francoska manikira je popolna klasika pri lakiranju nohtov, ki pa je tudi nekoliko bolj zahtevna. In TikTok nam je še enkrat nekaj olajšal – s tem trikom bo nanos laka povsem enostaven.

Francoska manikira kot iz salona je doma težje dosegljiva, sploh, če nismo tako spretni s čopičem. Vendar pa je sedaj TikTok platforma še enkrat postregla s trikom, ki je dejansko zelo enostaven. Poskusite ga!

Najtežji del pri francoski manikiri je vsekakor nanos bele konice nohta. In točno ta korak je tisti, ki so nam ga na TikToku olajšali. Potrebovali boste osnovni lak za nohte v kožni ali nežno roza barvi, bel lak za nohte, prozoren lak za zaključek, nekaj palčk za ušesa in odstranjevalec laka. Namesto belega laka pa si lahko seveda omislite tudi katerokoli drugo barvo, da boste ustvarili popolno poletno manikiro.

Preprost trik

Najprej nanesite osnovni lak in pustite, da se popolnoma posuši. Nato pride na vrsto trik: bel lak nanesite na notranjo stran palca in z vsakim nohtom pritisnite ob prst, da na rob nohta nanesete bel lak. Počakajte, da se posuši in nanesite še zaključni sloj prozornega laka, da bo manikira dalj časa obstojna. Celoten postopek si oglejte spodaj na posnetku.

Nasvet: Verjetno vam bo ob pritisku prsta nekaj barve ostalo tudi na prstih. V tem primeru na palčko za ušesa nanesite nekaj odstranjevalca laka in lak enostavno odstranite.

@mariazarkova14

for those with shaky hands #fyp #frenchmanicure

♬ Good as Hell – Lizzo

Poglejte tudi, katera oblika nohtov bo zaznamovala to poletje.

Foto: Aleksandra Nigmatulina / Getty Images Plus via Getty Images