Challe Salle, odporen na Bergantove šale? Na potenje zagotovo!

Challe Salle

Preizkusila, videla na lastne oči in zmagala. Challe Salle in Gašper Bergant, prijateljski par, ki to včasih morda ni, sta se lotila izziva vseh izzivov.

»Bilo je vroče. Še danes mi ni jasno, kaj je bilo v tistem burgerju. K sreči punca ni nič opazila,« je samozavestno poudaril Challe Salle. »Moram priznati, da se je Sallči dobro boril, kljub temu, da sem mu, kot to seveda počno pravi prijatelji, malce ponagajal,« se Gašper z nasmeškom na obrazu spominja izziva.

In kaj sta počela vedno urejen in karizmatičen idol mladih generacij ter neukrotljiv šaljivec? Preizkušala sta učinkovitost dezodorantov Borotalco Men! Nad novo linijo moških dezodorantov pa sta več kot navdušena. Jih poznate tudi vi? Men Absolute Extra Dry z Absolute TalQ z 72-urno zaščito pred potenjem zagotavlja občutek popolnoma suhe in negovane kože v absolutno vseh situacijah. Na voljo pa je v dveh prepričljivih vonjih: vonj ambre in edinstvenem vonju Borotalca.

Borotalco Men Absolute Invisible Dry navdušuje z 72-urno zaščito in zaščito proti madežem za absoluten uspeh. Za tiste, ki iščejo nežen občutek na koži, pa je tukaj še Borotalco Men Absolute Invisible, dezodorant brez aluminija, ki navdušuje z 48-urno zaščito pred potenjem.

Več o tem, kako je Challe Salle, kljub navihanosti Gašperja Berganta, odlično opravil z vsemi zahtevnimi nalogami, obenem pa še osvojil srce privlačne mladenke, spremljajte na njunih in Borotalcovem IG profilu.

Foto: PR