Emily in Paris: Vse, kar o drugi sezoni vemo do sedaj

emily in paris

Na Netflix prihaja težko pričakovana 2. sezona serije Emily in Paris in mi smo izbrskali vse, kar je o seriji znanega do sedaj.

J’ai de bonnes nouvelles pour toi! Ali po naše: za vas imamo dobre novice, dragi oboževalci serije Emily in Paris. Serija, o kateri se zadnje dni veliko govori, se namreč vrača z 2. sezono. Lily Collins, Lucas Bravo in Ashley Park se tako vračajo z novimi dogodivščinami. Serijo je ustvaril Darren Star, ki je zaslužen tudi za seriji Seks v mestu (Sex and the City) in Pomlajena (Younger).

emily in paris girls

Serija, ki je premiero prve sezone doživela 2. oktobra 2020, je takoj postala hit. Zgodba govori o mladi Američanki (Lily Collins), ki se preseli v Pariz, da bi urejala družbena omrežja luksuznega marketinškega podjetja. Medtem pa se zaplete s simpatičnim kuharjem ter spozna tudi novo prijateljico.

Netflix je razkril, da si je serijo v prvih 28. dneh predvajanja ogledalo kar 58 milijonov uporabnikov, kar jo je poneslo med najbolj popularne zabavne serije leta 2020.

Druga sezona bo na voljo od 22. decembra in trailer obljublja sveže romance, prav tako pa stare ljubezni in še več zmešnjav, v katerih se bo znašla Emily po tem, ko je imela afero z Gabrielom. Vsekakor pa bo serija postregla tudi s čudovitimi stylingi, za katere je zaslužna Patricia Fields, ki je skrbela za ikonične stylinge v seriji Seks v mestu. Očaral pa vas bo tudi Pariz.

emily poster

 

Serija, ki si jo enostavno morate ogledati

Foto: PR