Ko se nega pod prho sreča z rituali sveta

Tuširanje lahko postane pravi ritual, če k temu dodamo še dišeče gele za tuširanje, ki zagotavljajo nego po prho, ki se sreča z rituali sveta. Doživite karibski temperament, havajsko razgibanost, srečo oddaljenega Balija ali japonsko spokojnost … Ker je življenje prekratko za prhanje brez duše! 

Kozmetika Afrodita to poletje predstavlja nove negovalne gele za tuširanje Rituals of the World, ki so na voljo v štirih različicah: Japanese spring, Hawaiian dream, Bali happiness in Caribbean fever.

Japanese spring

Ritual nege, ki slavi lepoto krhkih češnjevih cvetov. Kremozen trenutek pod prho z močjo negovalnega riževega mleka kožo telesa nežno očisti ter zapelje v čuten svet omamno dišečih japonskih vrtov.

Hawaiian dream

Ritual nege pod prho, ki zapelje v svet oddaljenih sončnih otokov in hula plesa. Bogata formula s 100 % naravnim jojobinim oljem in vonjem sočnega eksotičnega sadja kožo nežno očisti in ji nudi slastno sadno razvajanje.

Bali happiness

Ritual nege pod prho, ki vas navda s pozitivno energijo Balija. Bogata oljna, koži prijazna formula s 100 % naravnim izvlečkom vanilije nežno očisti, v trenutku izboljša razpoloženje ter očara z vonjem sočnega manga.

Caribbean fever

Ritual poživljajoče nege pod prho, ki vaše misli popelje na vroče Karibe. Kremna formula z vonjem zmajevega sadeža in milikapsulami oglja kožo temeljito očisti ter deluje z ”DETOX” učinkom. Za vir nove energije ter občutek izjemne svežine!

Dobra novica pa je ta, da lahko na naših družbenih omrežjih osvojite paket vseh štirih gelov za tuširanje.

NAGRADNA IGRA

Na našem Facebook in Instagram profilu poteka nagradna igra, kjer lahko osvojite paket vseh štirih gelov za tuširanje Kozmetika Afrodita Rituals of the World.

Nagradno vprašanje: Kateri je poleti vaš najljubši vonj (kateregakoli) gela za tuširanje (vanilija, sivka, mandelj, jagoda …)?

Kaj morate storiti?
  • Odgovor zapišite pod sliko na L&Z Facebook oziroma Instagram profilu, zraven pa označite 3 prijateljice.
  • Pogoj za sodelovanje je tudi, da sledite našemu profilu in profilu Kozmetika Afrodita ter da všečkate sliko.
  • Objavo lahko delite in nas označite, s tem imate še večje možnosti za nagrado, ni pa to pogoj.

Žrebanje bo v petek, 8. julija 2022.

Povezava do nagradne igre na Facebooku:

Povezava do nagradne igre na Instagramu:

Foto: PR