Letošnji poletni moto: Žive barve na ustnicah in negovano telo

Boste v letošnjem letu izstopale v barvitih odtenkih in samozavestno uživale v svoji poletni romanci? Potem sledite temu trendu: žive barve na ustnicah in negovano telo.

Zapeljive ustnice

Svojega poletnega »go to« zaveznika boste brez težav našli med 21 različnimi odtenki prenovljene Collistar šminke Puro, ki bo vašim ustnicam podelila lep satenast zaključek. Sama tekstura šminke je lahka kot pero, udobna, dolgo obstojna in enostavna za nanašanje, zahvaljujoč novi izvrstni konici.

Šminka vsebuje dragoceno in trajnostno 100 % italijansko sestavino, izvleček grozdja Aglianico, ki spodbudi sintezo hialuronske kisline, bogate z antioksidanti in polifenoli. Tako bodo vaše ustnice med nanosom zaščitene, regenerirane, hidrirane in navlažene. Prednost šminke je tudi ta, da je na voljo v embalaži, ki jo je mogoče ponovno napolniti.

Vse, kar morate storiti, je, da najdete odtenek, v katerem se boste počutile samozavestno in drzno, a hkrati elegantno in srčno. S šminko, popolno za vsake ustnice.

Pomoč pri zmanjševanju lokaliziranih maščobnih oblog in celulita

Svoj izjemen videz in samozavest pa lahko dodatno podkrepite z najnovejšimi Collistar povoji za preoblikovanje telesa, ki bodo pomagali zmanjšati maščobne obloge. Povoje so ustvarili strokovnjaki pri Collistar Clean Research® ter so posebej oblikovani za takojšnje in progresivno delovanje proti zadrževanju vode okoli določenih delov vašega telesa ter zmanjševanju lokaliziranih maščobnih oblog in celulita.

Narejeni so za profesionalni tretma oziroma razvajanje kar doma, saj so nadvse enostavni za uporabo, prav tako pa so z njimi priložena natančna navodila uporabe. Rezultati so vidni že po prvem nanosu, z nadaljnjo uporabo pa so koristi še večje. Vaše telo bo videti čvrstejše in preoblikovano, ve pa boste pripravljene na več kot zaslužene poletne radosti.

Izdelke najdete v parfumerijah Müller.

 

Foto: PR