LJFW vabi mlade oblikovalce na natečaj Inspired by You

LJFW se v novi Center Rog z modnimi revijami ponovno vrača prihodnjo jesen. A tudi v vmesnem času še naprej na nekoliko drugačen način izpolnjuje svoje poslanstvo.

Za spodbujanje in promocijo ustvarjalnosti na področju modnega oblikovanja so se povezali s Samsungom in z natečajem “Inspired by You” nagovarjajo mlade oblikovalce in ustvarjalce.

Dodatki za mobilne telefone so izdelki, ki v zadnjem obdobju doživljajo pravi preporod. Funkcionalnost, nadgrajena z lastnim modnim izrazom, ki krepi identiteto mladega uporabnika, je recept za uspeh in eksponentno rast na tem področju.

Zato mlade oblikovalce vabijo, naj poiščejo navdih, prebudijo svojo kreativnost in se prijavijo na natečaj. Prijavnico in izhodišča najdete TUKAJ, prijave pa so možne še do 21. novembra.

Komisija, ki jo sestavljajo Bojana Fajmut, Alja Horvat in Nina Jagodic bo poiskala 20 kreativnih rešitev in jih predstavila v ponedeljek, 28. 11. 2022 v Gledališču Glej v Ljubljani.

Tri najboljše kreativne rešitve bodo nagrajene

Oblikovalcu najboljšega izdelka po mnenju komisije bodo omogočili potovanje za dve osebi v Milano v času Tedna mode in mu ponudili možnost predstavitve kolekcije/izdelkov/izdelka na LJFW – Ljubljanskem tednu mode, ki bo oktobra 2023. Drugo uvrščeni bo postal lastnik pametnega telefona Samsung Galaxy Z Flip4, tretje uvrščeni pa bo prejel pametno uro Samsung Galaxy Watch5.

 

Več na ljfw.org

Foto: PR