Ryan Reynolds je priznal, da se je ‘bal ideje’, da bi imel sina

ryan reynolds

Igralec Ryan Reynolds ima z igralko Blake Lively tri deklice, nad čemer je povsem navdušen. V zadnjem intervjuju je celo razkril svoje strahove ob ideji, da bi imel sina.

V intervjuju za Access, v katerem je promoviral svoj novi film Red Notice, ki bo na voljo na Netflixu, je Ryan Reynolds razkril, da se je potihoma ‘bal ideje’, da bo njegov tretji otrok fantek. Na koncu se je motil, saj se je njemu in Blake rodila še ena deklica, ki sta jo poimenovala Betty. Tako imata tri deklice: James (6 let), Inez (5 let) in Betty (2 leti).

„Ne bi si želel popolnoma nič drugače,“ je povedal Ryan. „Preden sva dobila najmlajšo, sem se potihoma bal, da bo fantek, saj enostavno nisva poznala nič drugega kot deklice. Sam se odraščal s fanti in to so bili boji,“ je priznal.

Ryan pa ni edini od igralske zasedbe filma Red Notice, ki ima tri deklice. Imata jih tudi Dwayne Johnson in Gal Gadot. „Veliko se pogovarjamo o tem, si delimo izkušnje. In vsi smo navdušeni nad dejstvom, da smo očetje deklicam,“ je še dodal.

Film Red Notice bo na Netflixu na voljo od jutri, 12. novembra dalje.

 

Novembrske filmske uspešnice na velikih platnih

Foto: instagram/vancityreynolds