V kinematografe prihaja romantična komedija Poročiva se

poročiva se

Bliža se valentinovo in v kinematografih se bo odvijala prava ljubezenska drama v romantični komediji z naslovom Poročiva se.

Ob napovedani poroki glasbenih ikon – pevke in igralke Jennifer Lopez in pevca Malume – na koncertnem odru pred tisočglavo množico se precej zaplete. To pa vodi do nepričakovane poroke pevke in učitelja matematike, ki ga zaigra Owen Wilson. Romantično komedijo, ki razkriva romanco dveh popolnoma drugačnih oseb, je režirala Kat Coiro. Scenarij so napisali John Rogers, Tami Sagher, Harper Dill, film pa je posnet po stripu avtorja Bobbyja Crosbyja. V glavnih vlogah zaigrajo Jennifer Lopez (ki je tudi producentka), Owen Wilson, Maluma, John Bradley in Sarah Silverman, v filmu pa bomo lahko prisluhnili izvirnim pesmih Lopezove in Malume.

O zgodbi:

Pevka Kat Valdez (Jennifer Lopez) je polovica najbolj seksi zvezdniškega para na svetu z vročim glasbenikom Bastianom (zaigra ga Maluma, ki debitira v celovečernem filmu). Ker se njuna skupna uspešnica z naslovom »Poročiva se« hitro vzpenja po lestvicah, se odločita poročiti pred očmi svojih številnih oboževalcev. In sicer na slovesnosti, ki jo bodo predvajali v živo preko številnih platform. Na koncert, kjer se bo odvila slovesnost, ločenega srednješolskega učitelja matematike Charlieja Gilberta (Owen Wilson) zvlečeta njegova hčerka Lou (Chloe Coleman) in njegova najboljša prijateljica (Sarah Silverman). Ko Kat nekaj sekund pred slovesnostjo izve, da jo je Bastian prevaral z njeno pomočnico, se njeno življenje obrne na glavo in se na odru pred množico oboževalcev potrta sprašuje o ljubezni, resnici in zvestobi. Med govorom v množici opazi popolnega tujca, Charlieja. V trenutku norosti se Kat odloči, da se z njim poroči. Kar se je pričelo kot impulzivna reakcija, se razvije v nepričakovano romanco. Ko pa se proti njima zarotijo sile, da bi ju spravile narazen, se poraja univerzalno vprašanje. Ali lahko dve osebi iz tako različnih svetov premostita prepad med njima in ustvarita prostor, kamor oba pripadata?

Romantična komedija bo v kinematografih predvajana od 10. februarja dalje.

 

4 odlične kriminalne serije, ki vas bodo prikovale pred male zaslone

Foto: PR