Za barvane lase je pomembna optimalna pH vrednost, ki zagotavlja obstojnost barve

pH vrednost

Za barvane lase je pomembna optimalna pH vrednost, ki zagotavlja obstojnost ter intenzivnost barve. Dosežemo jo lahko z nanosom izdelkov, ki jo uravnavajo. 

Da bi bili barvani lasje čim dlje lepi, mehki in voljni ter da bi barva dolgo časa ostala intenzivna, je potrebno v laseh doseči optimalno pH vrednost. Takšna vrednost je 4.5 in zagotovimo jo lahko s profesionalnimi izdelki za nego las.

Darilni komplet Schwarzkopf Professional BC Bonacure XmasBag Color Freeze Hairtherapy

V kompletu se nahajajo trije različni izdelki za barvane lase: šampon, balzam v spreju in maska za lase, vse skupaj pa je zapakirano v lično kozmetično torbo. BC Bonacure Color Freeze Hairtherapy izdelki so odlični za izdatno nego barvanih las, za mehke, voljne in sijoče lase ter dolgo barvno obstojnost.

pH vrednost

BC pH 4.5 Color Freeze Sulfate Free Micellar Shampoo – šampon

Šampon brez SLS/SLES sulfatov nežno očisti lase in lasišče. Formula s tehnologijo Cell Perfector in pH 4.5 Balancer pa prinaša lasem optimalno pH stopnjo, ki zapre barvne pigmente v lase ter poskrbi za dolgotrajno in intenzivno barvo.

BC pH 4.5 Color Freeze Spray Conditioner – balzam v spreju

Balzam v spreju razvozla barvane lase brez obtežitve. Formula s tehnologijo Cell Perfector in pH 4.5 Balancer pa prinaša lasem optimalno pH stopnjo, ki zapre barvne pigmente v lase. Uporaba: Pred uporabo dobro pretresite. Razpršite na lase, osušene z brisačo in ne spirajte.

BC pH 4.5 Color Freeze Treatment – tretma

Maska za lase intenzivno obnovi barvane lase. Formula s tehnologijo Cell Perfector Technology in pH 4.5 Balancer pa prinaša lasem optimalno pH stopnjo, ki zapre barvne pigmente v lase ter poskrbi za dolgotrajno in intenzivno barvo. Uporaba: Nanesite na lase, osušene z brisačo in sperite po 5-10 minutah.

NAGRADNA IGRA

Na naši Facebook strani poteka nagradna igra za ta darilni komplet Schwarzkopf Professional BC Bonacure XmasBag Color Freeze Hairtherapy.

Nagradno vprašanje: Tokrat nas zanima, katera je vaša srečna številka?
  • Zapišite jo pod sliko na L&Z Facebook strani, zraven pa označite tudi 3 prijateljice.
  • Pogoj za sodelovanje je tudi, da sledite našemu profilu in da všečkate sliko.
  • Objavo lahko tudi delite in nas označite, s tem imate še večje možnosti za nagrado, ni pa to pogoj.

Žrebanje bo v petek, 10. decembra.

Povezava do nagradne igre:

Več o ostalem asortimanu podjetja Hair Beauty si oglejte na njihovi spletni strani trgovina.hairbeauty.si

 

Ideje pričesk za mastne lase, ki so tako lepe, da si boste želeli preskočiti še kakšno pranje las

Foto: Beauty Agent Studio/ Getty Images Plus via Getty Images