Za vse oboževalce: Prihaja nova sezona serije Pomlajena

pomlajena

Če spremljate simpatično serijo Pomlajena (Younger), potem imamo za vas odlično novico, prihaja namreč že 7. sezona serije.

Na Fox Life 20. oktobra prihaja že 7. in tudi finalna sezona serije Pomlajena, v kateri igrajo Sutton Foster, Hilary Duff, Debi Mazar, Nico Tortorella, Peter Hermann in mnogi drugi. Če vas je serija osvojila že leta 2015, ko so izdali prvo sezono, potem lahko skoraj zagotovo trdimo, da ste do sedaj pogledali že vse sezone in se nove že neskončno veselite.

Da spomnimo, kako se je celotna zgodba sploh začela … Ko se mama Liza Miller, ki je stara malo več kot 40 let, loči, ji ostanejo samo še dolgovi bivšega moža. Odloči se, da bo svojo kariero začela znova, a kmalu ugotovi, da je zaradi svoje starosti in časa, ki ga posveti vzgoji hčerke, med delodajalci nezaželena. Za spremembo jo navdihne najboljša prijateljica iz Brooklyna in Liza se začne pretvarjati, da je stara 26 let. Tako dobi službo v eni najboljših newyorških založb, Empirical Press. Rada bi se vključila med sodelavce in v novo generacijo, zato se uči slenga in rokovanja z družbenimi omrežji ter sklepa prijateljstva z 20-letniki. Ko se Liza uveljavlja v novem svetu, se ves čas spopada s situacijami, v katerih tvega, da bi ugotovili, kdo je v resnici, in da bi si uničila novo življenje. Istočasno pa se zaplete tudi njeno ljubezensko življenje.

 

Ustavna obtožba: Ameriška zločinska zgodba

Foto: PR