Espresso s pomarančnim sokom: Nova trendi pijača za vse ljubitelje kave

espresso s pomarančnim sokom

Espresso s pomarančnim sokom je hit tega poletja in je odlična izbira za vse, ki ne želite piti mleka. Za vas imamo recept, kako ga narediti.

Gre še za en trend, ki je nastal zaradi TikToka. To pijačo je v svoji objavi prva omenila uporabnica @bundaddy. Odzivi na objavo so bili sicer mešani. Med pripravo pa je poudarila, da potrebujete led, espresso (ona je dodala dvojno dozo) in pomarančni sok (brez pulpe) ter vse skupaj zmešate.

@bundaddy

I usually make it stronger but that’s after acquiring the taste for it. now I can hardly taste the espresso without a double shot. #fyp #foryou #foryoupage #CorollaCrossStep #coffee

♬ original sound – bundaddy

Prednosti te pijače

Namesto, da zjutraj spijete espresso in še posebej kozarec pomarančnega soka, imate sedaj le eno pijačo, ki vam bo prihranila čas. Seveda pa je ta pijača odlična izbira tudi za vroče poletne dni, ko čez dan potrebujemo dodatno količino kofeina. Espresso s pomarančnim sokom pa je še posebej primeren za vse, ki ne pijete mleka.

Še vedno je govora o tem, če se bo ta trend ‘prijel’ ali ga bomo hitro pozabili. Bomo videli, vsekakor pa je na vas, če si želite poskusiti nekaj novega in osvežujočega.

 

To je najboljša domača ledena kava in mi imamo recept zanjo

Foto: apiwatt / Getty Images Plus via Getty Images