Ste noseči in si želite telovaditi kar doma? Preizkusite to aplikacijo …

noseči

Dandanes obstaja nešteto aplikacij za vadbo, ki jo lahko izvajamo kar doma. Med njimi pa je tudi vadba za nosečnice. Če ste noseči, vas bo naslednja aplikacija zagotovo zanimala.

Katero fitnes aplikacijo boste izbrali, je v prvi vrsti odvisno od vaših potreb in ciljev. Večina platform nudi tečaje različnih težavnostnih stopenj, pri tem pa vam ponujajo tudi priložnost, da preizkusite nekaj novega. Če pa ste noseči, morate vaje nujno prilagoditi temu. Ena najboljših aplikacij za vadbo med nosečnostjo ter vadbo po porodu je vsekakor aplikacija Bloom Method.

Ta aplikacija je zasnovana tako, da vas na njej fitnes inštruktorji podučijo o varnih vajah, ki so prirejene posebej za nosečnice. Platforma pa je prirejena tudi za vse ženske, ki se pripravljajo na zanositev ter za sveže pečene mame, ki bi po porodu spet rade prišle nazaj v formo.

Aplikacija Bloom Method vključuje vaje za moč, kardio in HIIT vadbo – vse vadbe so prirejene vsakemu trimesečju. Dostopni pa so tudi tečaji joge in barre vadbe. Naučili vas bodo tudi dihanja v kombinaciji z diafragmo in aktivacijo mišičnega dna, da bi se na ta način lažje pripravili na porod.

Čeprav ima aplikacija certifikat, da so njihove vadbe profesionalne, organizirane in primerne za vse, si zapomnite, da če ste noseči ali ste pred kratkim rodili, se pred pričetkom kakršnekoli vadbe priporoča posvet z zdravnikom.

 

Vas boli vrat? Imamo dve vaji, ki vam bosta pomagali

Foto: Lordn / Getty Images Plus via Getty Images; povzeto po ljepotaizdravlje.hr