Blake Lively in Ryan Reynolds delita nasvete za uspešen zakon

uspešen zakon

Blake Lively in Ryan Reynolds sta eden najuspešnejših hollywoodskih parov, zato smo pobrskali po njunih nasvetih za uspešen zakon.

Igralca Blake Lively in Ryan Reynolds sta brez dvoma eden najbolj priljubljenih hollywoodskih parov. V zvezi sta od leta 2011, leto dni kasneje pa sta se tudi poročila. Imata tri hčerke: James (7), Inez (5) in Betty (2). Vse do danes sta v srečnem zakonu, kar izžarevata vedno, ko se pojavita v javnosti. In kako jima to uspeva? Delila sta nekaj svojih nasvetov za uspešen zakon …

1. Najprej bodita prijatelja

Ena največjih skrivnosti uspešne zveze in zakona je, da sta najprej dobra prijatelja. Ryan je pojasnil, da sta bila z Blake na začetku zelo dobra prijatelja in da sta enkrat celo šla na dvojni zmenek s svojima takratnima partnerjema.

2. Drug drugemu dopustite, da ima vsak svoj hobi

»Vključena sva v hobije in delo drug drugega, vendar v smislu, da vplivava na partnerja. On je na primer vplival na moj okus opremljanja doma in sedaj so mi všeč stvari, ki mi prej niso bile,« je dejala Blake.

3. Največja oboževalca drug drugega

»Moja žena zna vladati rdeči preprogi,« je povedal Ryan. Drug drugega vedno podpirata in sta največja oboževalca drug drugega. To smo lahko videli tudi na dogodku Met Gala, ko je Ryan z navdušenjem opazoval Blake.

4. Šale na svoj račun

Oba se rada pošalita, velikokrat tudi na družbenih omrežjih.

5. Kompromisi

Pomembno je, da se je par pripravljen žrtvovati in sprejemati kompromise. »Pogosto se zgodi, da zaradi snemanja filmov nisva veliko skupaj. Ko sem snemal film Deadpool, sem bil odsoten kar pet tednov,« je povedal Ryan.

6. Prioritete

»Z možem ne delava istočasno in povsod gremo skupaj kot družina,« je dejala Blake.

7. Starševstvo kot posebna vez

Igralca pravita, da je zelo pomembno, da vlogo starša oba partnerja sprejmeta kot nov način za povezovanje na globlji in drugačni ravni.

8. Konflikti

»Ko pride do konfliktov, jih je treba reševati prijateljsko. Ko se sporečeva, poveva, kako se počutiva in kaj naju je razjezilo. Pogovoriva se kot prijatelja,« pravi Blake.

9. Timsko delo

»Vse, kar počneva, počneva skupaj. Skupaj zoriva in si deliva življenje,« je zaključila igralka.

10. Preprost nasvet

Če povzamemo, je njun nasvet za uspešen zakon dokaj preprost: poslušajte, bodite sočutni, podpirajte drug drugega. V prvi vrsti pa bodita prijatelja, šele nato ljubimca.

 

Foto: Mike Coppola / Staff/ Getty Images Entertainment